ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΕΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ Ο ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Δυνατά ξεκινάει και το 2023 ο αθλητικός σκοπευτικός όμιλος Τυρνάβου με συμμετοχές στον πρώτο μεγάλο Πρωταθληματικό αγώνα που θα διεξαχθεί αυτή την φορά στο γειτονικό πανέμορφο σκοπευτήριο του Πυργετού, ένα στολίδι της περιοχής. Το διήμερο 11-12 Μαρτίου το σκοπευτήριο θα φιλοξενήσει αθλητές- σκοπευτές από όλη την Ελλάδα.

Από τον ΑΣΚΟΤ συμμετέχουν οι παρακάτω σκοπευτές:

Οπως πάντα ο πρόεδρος Γιώργος Νατσιούλας ο οποίος στέφθηκε την χρονιά που μας πέρασε( 22) τρίτος στην κατάταξη στην κατηγορία στάνταρντ στο κύπελλο β’ ζώνης (Θεσσαλία Ήπειρος Ιόνια νησιά) επίσης ο σκοπευτής Γιώργος Αλεξανδρίδης καθώς και οι βετεράνοι της παρέας στην κατηγορία σενιορ προνταξιον Βασίλης Μανδηλας, Γιάννης Πορτέσης και Δημήτρης Γκόλτσιος.

Να σημειωθεί ότι τα αποτελέσματα του αγώνα αυτού θα προσμετρηθούν ώστε οι αθλητές που θα βρεθούν στο βάθρο από κάθε κατηγορία να αποτελέσουν και την εθνική ομάδα στο φετινό Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πρακτικής σκοποβολής που θα φιλοξενήσει η χώρα μας στην Κόρινθο.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος ο σύλλογος κλείνει 10 χρόνια παρουσίας στο άθλημα αλλά δυστυχώς είναι άστεγος…

Καταφέρνει και μεγαλουργεί δίνοντας το παρών παντού σε όλα τα σκοπευτήρια αν και φιλοξενείται σε γειτονικά σκοπευτήρια για προπόνηση αλλά και για δικές του διοργανώσεις.

Ακούει κανείς;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ