ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ – ΜΕΓΑ ΠΛΗΘΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 57 ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

Ισως είναι από τις ελάχιστες φορές που η τεράστια συμμετοχή του κόσμου σε μία συγκέντρωση έστειλε τόσο σαφές μήνυμα οργής και αγανάκτησης για τα αίτια μιας τραγωδίας όπως αυτή που ζήσαμε την προηγούμενη Τρίτη στα Τέμπη όταν λόγω των εγκληματικών παραλείψεων, των πολιτικών επιλογών και των αστοχιών συγκρούστηκαν δύο τρένα με αποτέλεσμα 57 άτομα στην πλειοψηφία τους νέοι να χάσουν τη ζωή τους.

Αυτό το μήνυμα έστειλαν σήμερα ενώνοντας τις φωνές τους χιλιάδες μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενοι, δημόσιοι υπάλληλοι, άνεργοι, συνταξιούχοι και γονείς παιδιών που συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της Λάρισας πραγματοποιώντας τη μεγαλύτερη σε όγκο και παλμό συγκέντρωση των τελευταίων δεκαετιών.

Ολοι οι συγκεντρωθέντες χαρακτήρισαν έγκλημα την τραγωδία των Τεμπών, ζήτησαν άμεση δικαίωση των 57 νεκρών και απαίτησαν την τιμωρία όλων εκείνων που έβαλαν τα κέρδη πάνω από τις ανθρώπινες ζωές.



Οι συμμετέχοντας στη συγκέντρωση στην ασφυκτικά γεμάτη πλατεία που θύμιζε πολιτικές συγκεντρώσεις της δεκαετίας του ’60 και του ’80, μετά τους χαιρετισμούς και τις ομιλίες πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Λάρισας καταλήγοντας στην πλατεία του ΟΣΕ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ