ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Εξοργισμένοι είναι οι γονείς μαθητών του παραρτήματος Αμπελώνα της Μουσικής Σχολής του δήμου Τυρνάβου για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στις τουαλέτες που χρησιμοποιούν τα παιδιά τους, όπου όπως αναφέρουν η εικόνα που παρουσιάζουν είναι επιεικώς απαράδεκτη.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ένας γονιός από αυτούς που επικοινώνησαν με το paidis.com, οι δασκάλες της σχολής πολλές φορές φοβούμενες να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα υγείας για τα παιδάκια τα οδηγούν εκτός σχολής για να κάνουν την ανάγκη τους. Μάλιστα για να αναδείξουν την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι τουαλέτες υποστήριξαν ότι μία από τις κυρίες του τμήματος ζωγραφικής από τον επάνω όροφο του κτιρίου για να κρύψει βρωμιές σε τοίχο των τουαλετών τον ζωγράφισε…

«Πήγα να πάρω το παιδί μου και το είδα έξω από τη σχολή μαζί με τη δασκάλα του και όταν ρώτησα γιατί μου εξήγησε τί συμβαίνει. Οταν της ζήτησα να δω την κατάσταση των τουαλετών, δεν πίστευα στα μάτια μου με αυτό που αντίκρυσα στις τουαλέτες.

Επειδή ο κίνδυνος να κολλήσουν τα παιδιά μας κάποια ασθένεια ζητήσαμε μαζί με άλλους γονείς την άμεση παρέμβαση του δήμου ώστε να καθαριστούν οι τουαλέτες, αλλά δυστυχώς παρότι επικοινωνήσαμε με αντιδημάρχους και το θέμα έφτασε και στον διευθυντή της σχολής που με τη σειρά του επικοινώνησε με τους υπεύθυνους του δήμου, το πρόβλημα εξακολουθεί να παραμένει αφού συναντήσαμε μία πρωτόγνωρη αδιαφορία.

Δεν ξέρω τί άλλο πρέπει να κάνουμε. Μάλλον θα χρειαστεί να κάνουμε μαζική διαμαρτυρία στο δημαρχείο», σημείωσε χαρακτηριστικά ο γονέας.

Αλήθεια πόσο δύσκολο είναι να καθαριστούν και να επιδιορθωθούν οι τουαλέτες για να διασφαλιστούν ανθρώπινες συνθήκες για τα μικρά παιδάκια της σοχλής;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ