ΤΟ 3ο ΕΠΑΛ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΔΑΦΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΚΡΟΔΑΦΝΕΣ»

Τη Δευτέρα 20 Μαρτίου, Εκπαιδευτικοί και Μαθητές του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Λάρισας μετέβησαν στο Θέατρο Τεχνών Λάρισας, όπου παρακολούθησαν την ενδιαφέρουσα και επίκαιρη παράσταση «Δάφνες & Πικροδάφνες» των Δημήτρη Κεχαΐδη και Ελένης Χαβιαρά, σε σκηνοθετική προσέγγιση Ηλία Β. Παπαγιάννη.

Πρόκειται για ένα έργο σταθμό της σύγχρονης νεοελληνικής δραματουργίας, όπου παρουσιάζεται ανάγλυφα η διαμόρφωση της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας του τόπου, μέσα από το λόγο και τη δράση των τεσσάρων ηρώων, οι οποίοι νομίζουν ότι κινούν ή μπορούν να κινήσουν τα νήματα της εξουσίας προς όφελός τους, αλλά, ταυτόχρονα, διαπιστώνουν πως είναι δεμένοι και οι ίδιοι στο πλέγμα των νημάτων αυτών.

Η παράσταση προσέφερε πλούσιο γέλιο, συγκίνηση, αλλά και έντονο προβληματισμό στους παρακολουθούντες και άφησε όμορφες εντυπώσεις σε όλους.

Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι Μαθητές του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Λάρισας εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους σε όλους τους συντελεστές, οι οποίοι, παρότι είχε ολοκληρωθεί ο κύκλος των παραστάσεων, δέχτηκαν να παρουσιάσουν το έργο ειδικά για τη Μαθητική Κοινότητα του 3ου Εσπερινού ΕΠΑΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ