ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ Ο 33ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Πραγματοποιήθηκε δια ζώσης την 1η Απριλίου 2023 ο 33ος Πανελλήνιος διαγωνισμός Φυσικής Α’, Β’ και Γ’ Λυκείου (Β’ φάση) στο 8ο ΓΕΛ Λάρισας με μεγάλη επιτυχία. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν οι μαθητές του Λυκείου οι οποίοι είχαν διακριθεί στην Α’ Φάση του διαγωνισμού.

Επισημαίνεται ότι οι τρεις πρώτοι μαθητές της Β΄ Λυκείου και ο πρώτος μαθητής της Α΄ Λυκείου προκρίνονται στη Βαλκανική Ολυμπιάδα Φυσικής 2023 και οι πρωτεύοντες μαθητές κάθε τάξης θα βραβευθούν σε ειδικές εκδηλώσεις σε όλη την επικράτεια.

Στους διαγωνιζομένους απηύθυναν χαιρετισμούς: το μέλος του κεντρικού Δ.Σ. της ΕΕΦ κος Μαλάκος Σταμάτης, ο Πρόεδρος του παραρτήματος της ΕΕΦ κος Ιωαννίδης Δημήτριος και το μέλος του παραρτήματος της ΕΕΦ κος Τανός Ηλίας.

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών ευχαριστεί και συγχαίρει τους μαθητές και τους γονείς τους για την συμμετοχή τους και τους εύχεται καλά αποτελέσματα και κάθε πρόοδο.

Ευχαριστεί επίσης τον Αν. Διευθυντή Β/θμιας Λάρισας κ. Νίκολαο Ζέρβα, τον Αν. Διευθυντή του 8ου ΓΕΛ Λάρισας κ. Νικόλαο Πέτρου και όλους τους εθελοντές συναδέλφους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που βοήθησαν για την πραγματοποίηση του διαγωνισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ