Ο ΚΟΣΜΟΣ ΖΗΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

Το μήνυμα που έστειλε ο Ακης Νασιώκας από τον Τύρναβο

Θερμό κλίμα, χαμόγελα και την αποδοχή του κόσμου, βρήκε ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Λάρισας Ακης Νασιώκας στον Τύρναβο.
Επισκέφθηκε καταστήματα της πόλης, όπου συζήτησε με τους επιχειρηματίες και εμπόρους για τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους, ενώ μετέβηκε και στην λαϊκή αγορά και συνομίλησε με παραγωγούς και μικροπωλητές.

«Ο κόσμος είναι απογοητευμένος με την κυβέρνηση και καταγγέλλει ότι δεν εκφράζει τον απλό λαό, δεν εκφράζει τους αγρότες, δεν εκφράζει τους ανθρώπους του μόχθου.
Η ακρίβεια και η πολιτική προς όφελος των λίγων, τους έχει γονατίσει… Απαιτούν νέο ξεκίνημα της χώρας» τόνισε ο κ. Νασιώκας.
Δήλωσε δε, πως «είναι έκδηλη, στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο, η εντολή για αλλαγή» και απηύθυνε κάλεσμα συσπείρωσης με το προοδευτικό κίνημα του ΠΑΣΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, ο υποψήφιος βουλευτής σημείωσε: «Το ΠΑΣΟΚ έχει αποδείξει στην ιστορία του, ότι είναι μια προοδευτική δύναμη, η οποία τολμά να κάνει την αυτοκριτική του, να επαναπροσδιορίζει τους στόχους του, όπως αυτοί δίνονται με εντολή του λαού της χώρας. Δεν είναι ένα κίνημα με παρωπίδες, που δεν αφουγκράζεται τη φωνή του ελληνικού λαού, και ακριβώς επειδή δεν είναι αυτό, άκουσε τον λαό και ανασύνταξε τις δυνάμεις του με νέα πρόσωπα, που ανταποκρίνονται στις σημερινές ανάγκες και που βλέπουν μια νέα εποχή αναγέννησής του, κρατώντας τα στοιχεία που το καθιέρωσαν στη χώρα και αποβάλλοντας παθογένειες που το κράτησαν πίσω.

Το σημερινό ΠΑΣΟΚ, υπηρετεί τις πραγματικές ανάγκες του λαού, του οποίου η εντολή είναι πλέον ξεκάθαρη: Ξεκίνημα για την δημοκρατική ανατροπή! Ζητούμε μια ισχυρή εντολή του λαού, ένα ισχυρό διψήφιο ποσοστό στις εθνικές εκλογές, για να αλλάξουμε την Ελλάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ