ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ 40 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, με αφορμή και την συμπλήρωση 40 ημερών από το προδιαγεγγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη, θα πραγματοποιήσει την Δευτέρα 10 Απρίλη στις 20:00 συμβολική εκδήλωση στο Πάρκο του ΟΣΕ.
Συνεχίζουμε αποφασισμένοι γιατί οι ζωές μας δεν είναι κόστος, οι ζωές μας έχουν αξία. Η φιέστα της κυβέρνησης με την επανεκκίνηση των δρομολόγιων Αθήνα – Θεσσαλονίκη των επιβατικών τρένων, μόνο πρόκληση αποτελεί απέναντι στις οικογένειες των θυμάτων, το λαό και την νεολαία μας. Όταν πίσω από «δάκρυα συγκίνησης» παραμένει η ίδια επικίνδυνη κατάσταση, όταν συνεχίζουν να κινούνται στις ράγες της ίδιας πολιτικής που οδήγησαν στον θάνατο 57 ανθρώπους.
Είναι αποκαλυπτικό το γεγονός ότι τα μόνα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα τρένα να κινούνται με χαμηλότερες ταχύτητες και να υπάρχουν δύο σταθμάρχες, ενώ το σύστημα τηλεδιοίκησης εξακολουθεί να μη λειτουργεί. Η πολιτική της απελευθέρωσης είναι εδώ, η τεράστια υποστελέχωση παραμένουν στο ακέραιο, θέτοντας υπό μόνιμο κίνδυνο επιβάτες και εργαζόμενους .

Απαιτούμε :

• Σύγχρονες, ασφαλείς, φτηνές μαζικές μεταφορές
• Άμεσα να υπογειοποιηθούν οι σιδηροδρομικές γραμμές στην πόλη μας
• Άμεση επίλυση των αναγκών μετακίνησης για όσους εργαζόμενους μετακινούνταν με προπληρωμένες κάρτες πολλαπλών διαδρομών

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ