ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ S/M «ΛAΡΙΣΑ»: ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΛΥΤΡΩΣΗ ΜΑΣ

Δείτε τί αναφέρουν σε ανακοίνωση – κάλεσμα που εξέδωσαν

Εμείς οι πρώην εργαζόμενοι της αλυσίδας σούπερ μάρκετ“Λάρισα”, απευθύνουμε δημόσια έκκληση σε όλους τους Βουλευτές του Νομού μας, τους θεσμικούς εκπροσώπους μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, να ανταποκριθούν στο κάλεσμα που απηύθυνε από το βήμα της Βουλής η Βουλευτής Λάρισας Ευαγγελία Λιακούλη και να ενώσουν όλοι μαζί τις δυνάμεις τους για να ψηφιστεί σήμερα στη Ολομέλεια η λύτρωσή μας.

Ευχαριστούμε την βουλευτή κ Λιακούλη, που όχι μόνο δεν ξέχασε τον αγώνα μας, αλλά αξιοποίησε το θεσμικό της ρόλο ως Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και Υπεύθυνης του Τομέα Εσωτερικών, φέρνοντας στην 1ηγραμμή το αίτημά μας, κατά τις τοποθετήσεις της ως Ειδική Αγορήτρια, τόσο στην αρμόδια κοινοβουλευτική Επιτροπή όσο και στην Ολομέλεια.

Όπως, ζήτησε η κ. Λιακούλη, στο Πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών που ψηφίζεται σήμερα, επιλύεται σειρά εκκρεμοτήτων και δίνονται λύσεις σε πλείστα όσα θέματα. Μέσα σε αυτά, μπορεί να προστεθεί και η Τροπολογία που έχουμε επεξεργαστεί για να λάβουμε, επιτέλους, όσα δικαιούμαστε.

Καλούμε όλους τους Βουλευτές του Νομού Λάρισας να ασκήσουν και αυτοί τη μέγιστη δυνατή πίεση σήμερα στη Βουλή, όπως ήδη έπραξε η Ε. Λιακούλη, ώστε όλοι μαζί να δώσουν λύτρωση στη χρόνιά περιπέτειά μας.

Υπάρχει έτοιμη λύση, η Κυβέρνηση την έχει στα χέρια της, μπορεί και πρέπει να ψηφιστεί ΣΗΜΕΡΑ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ