ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΗ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΧΑΣΑΜΠΑΛΙΩΤΗ ΚΑΙ 2η Η ΕΛΠΙΔΑ ΓΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Α.Ο. ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Πρωταθλήτρια Ελλάδος αναδείχθηκε η Γεωργία Χασαμπαλιώτη στα 57 kgr του Α.Ο. Αχιλλέας Τυρνάβου, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης που διεξήχθη το σαββατοκύριακο στον Πύργο Ηλείας. Στο ίδιο πρωτάθλημα τη 2η θέση κατέκτησε η Ελπίδα Γούσια αθλήτρια επίσης του Αχιλλέα στα 65 kgr η οποία ήταν άτυχη αφού έχασε το χρυσό τα τελευταία δευτερόλεπτα ενώ κέρδιζε 8-6 στο σκορ.

Σε ανακοίνωση του συλλόγου για τις δύο μεγάλες επιτυχίες τονίζονται τα εξής:

«Τα χρυσά μας κορίτσια έκαναν καταπληκτική εμφάνιση δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό στο πρωτάθλημα Κορασίδων U 17 που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στον Πύργο Ηλείας και από την αρχή έδειξαν ότι θα διεκδικήσουν μια θέση στον τελικό.
Η Χασιαμπαλιώτη μάλιστα δεν έχασε ούτε ένα σημείο και έδειξε από τον πρώτο αγώνα ότι θα ήταν κυρίαρχη της κατηγορίας
Μάλιστα απέσπασαν τις καλύτερες εντυπώσεις για την μαχητικότητά τους και την τεχνική τους κατάρτιση .

Οι επιδόσεις αυτές των κοριτσιών μας έφεραν άλλο ένα κύπελο και χρυσό μετάλλιο στη συλλογή του “Αχιλλέα ” Τυρνάβου αλλά και την πρόκριση τους για το Ευρωπαϊκό και Βαλκανικό πρωτάθλημα με την Εθνική ομάδα. Η Χασιαμπαλιώτη Γεωργία στο Ευρωπαϊκό και Βαλκανικό πρωτάθλημα ενώ η Γούσια Ελπίδα στο Βαλκανικό .
Θερμά συγχαρητήρια για την μεγάλη προσπάθεια τους από το Δ.Σ του Συλλόγου μας και τον προπονητή μας Ν.Καραβέντζα που καθημερινά μαζί καταβάλλουν τα μέγιστα ώστε να φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα τόσο στα Εθνικά πρωταθλήματα όσο και πλέον τώρα στις διεθνείς υποχρεώσεις τους με την Εθνικά ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ