ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

«Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας… #ΤΩΡΑ_ΚΚΕ» είναι το σύνθημα – κάλεσμα που απλώνουν τα Μαθητικά Φεστιβάλ της ΚΝΕ σε όλη τη χώρα. Με πολυμορφία και δημιουργική έμπνευση, με την ορμή από τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις του λαού και της νεολαίας για το έγκλημα στα Τέμπη, τα Μαθητικά Φεστιβάλ μεταφέρουν στους μαθητές κάλεσμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ και στις εκλογές, κόντρα σε αυτό το άδικο σύστημα που ζούμε και τις κυβερνήσεις και όλα τα κόμματα που το υπερασπίζονται.

Πλούσιο θα είναι το πρόγραμμα του Μαθητικού Φεστιβάλ στη Λάρισα, που θα γίνει σήμερα Πέμπτη 20 Απρίλη, στις 19:00, στην πλατεία Λαμπρούλη στο φρούριο.
Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα περιλαμβάνει :
Χαιρετισμό από μαθήτρια, μέλος της ΚΝΕ.
Παρουσίαση συλλογικής εργασίας αφιερωμένης στη στρατευμένη τέχνη και τον Γ. Ρίτσο, από τις Μαθητικές ΟΒ της ΚΝΕ και τους μικρούς φίλους της Οργάνωσης.
Συζήτηση με θέμα: «Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας… #ΤΩΡΑ_ΚΚΕ», με συντονίστρια την Αγγέλα Τσιάτσιου, υποψήφια βουλευτή Λάρισας του ΚΚΕ.
Παρουσίαση του θεατρικού έργου «Από την ΟΚΝΕ στην ΚΝΕ», παραγωγή της Θεατρικής Ομάδας της ΚΝΕ.
Συναυλίες από μαθητικά συγκροτήματα και λαϊκό μαθητικό σχήμα.
Στον χώρο θα υπάρχουν επίσης Στέκι Καλλιτεχνικής Δημιουργίας με θέμα «Κάνουμε το συναίσθημα Τέχνη και την Τέχνη μας διεκδίκηση» και γωνιά για τους μαθητές των ΕΠΑΛ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ