ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Επιστολή υποψηφίων την οποία υπογράφουν 13 άτομα

Κόντρες μεταξύ υποψηφίων στις εκλογές του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Τυρνάβου τις τελευταίες ημέρες με μία ομάδα 13 υποψηφίων να διαφωνεί με την πρόταση για διεξαγωγή των εκλογών στον Αμπελώνα, υποστηρίζοντας ότι έγινε καταστρατήγηση απόφασης της γενικής συνέλευσης αλλά και του καταστατικού.

Στην επιστολή που υπογράφουν οι: Σπανογιάννης Στέλιος, Μπακαγιάννης Σωτήρης, Δόκος Δημήτρης, Μπαχτσιβάνος Χρήστος, Φουρκιώτης Στέργιος, Πατσής Δημήτριος, Ζιάγκας Δημήτρης, Αγγελής Βασίλης, Σελεμετζίδης Αθανάσιος, Τζόλας Νίκος, Νασίκας Αντώνης, Γιολντάσης Μιχάλης και Τζήμας Νίκος αναφέρονται τα εξής:

«Για ακόμη μια φορά μέσα σε 5 χρόνια γίναμε μάρτυρες πρωτοφανους αλαζονείας και μεθοδικοτητας. Δεν μένουμε έκπληκτοι πια!!! Όλα αυτά τα χρόνια αποφάσιζαν και διεταζαν δίχως συλλογικές αποφάσεις, δίχως συνελεύσεις, δίχως ενημέρωση των μελών, δίχως ανταλλαγή απόψεων, χωρίς καμία έγκριση από τα όργανα του συλλόγου…

Ακόμη και όταν έπρεπε να διενεργήσουν εκλογές μετα από συσσωμες παραιτήσεις στο ΔΣ, εκείνοι συνέχιζαν να κάθονται στην θέση τους κάνοντας πως δεν τρέχει τίποτα και όλα είναι νόμιμα. Αλήθεια γιατί τέτοια αλαζονεία. Ο σύλλογος δεν είναι ιδιοκτησία κανενός. Ανήκει σε όλους τους κτηνοτρόφους του Δήμου Τυρναβου. Είναι το συλλογικό συνδικαλιστικο μας όργανο για την προάσπιση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων μας, και δεν αποτελεί ούτε ιδιοκτησία κανενός αλλά ούτε και φερεφωνο πολιτικών κομμάτων.

Στην δεύτερη συνέλευση της 3ης Απριλίου αποφασίστηκε ως χώρος διεξαγωγής των εκλογών το κινηματοθεατρο Μαξιμ στον Τύρναβο έναντι της πρότασης Δημαρχείο Αμπελώνα. Παρόλο που αποφασίστηκε ο χώρος διεξαγωγής, έκπληκτοι παρακολουθούμε από εκείνη την μέρα και έπειτα μια μεθοδικοτητα για να γίνουν οι εκλογές πάση θυσία στον Αμπελώνα.

Η καταπάτηση αποφάσεων, όπως της Γενικής Συνέλευσης, αλλά και του καταστατικού του Συλλόγου, όπου ορίζει ως έδρα τον Τύρναβο, μας κάνει να αναρωτιομαστε γιατί τέτοια εμμονή με τον χώρο διεξαγωγής…. Εμείς ζητάμε το νόμιμο.

Η Συνέλευση αποφάσισε αλλά κυρίως το ορίζει το καταστατικό. Τρίτον σε μια τελευταία προσπάθεια επίλυσης της διαφοράς μας ζητήσαμε από τον γραμματέα Αντώνη Τσιτσια, να αποφασίσουν εν τέλη οι υποψήφιοι των εκλογών, όπου και το αποδέχθηκε ως γραμματέας του Συλλόγου, ως υπεύθυνος εκλογών μιας και δεν φρόντισε να ορίσει εφορευτική, καθώς και ως εκπρόσωπος των υπολοίπων υποψηφίων. Από τους 24 είκοσι τέσσερις συνολικά υποψήφιους οι 13 υπογράφουν αυτό που θεωρούμε νόμιμο κατά την Γενική Συνέλευση και κατά το καταστατικό.

Έπειτα λοιπόν και από το τελευταίο εμπόδιο προς την κάλπη, οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή στις 30-4-23 ΣΤΟ ΜΑΞΙΜ στον Τύρναβο. Καλούμε όλους τους κτηνοτρόφους να συμμετέχουν σ αυτή τη δημοκρατική διαδικασία ώστε να επιλέξουμε με ομαλότητα και δημοκρατικοτητα τους νεους εκπροσώπους μας. Γιατί τα προβλήματα είναι κοινά για όλους μας. Δεν έχουν χρώμα…(πολιτικό).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ