ΣΤ. ΤΣΙΚΡΙΤΣΗΣ: ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑ, ΤΟ ΚΚΕ

Περιοδεία στα ψυγεία Χατζηδάκη και Πούλη, πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Στέλιο Τσικριτσή υποψήφιο βουλευτή του Κόμματος στο νομό Λάρισας.

Έγινε συζήτηση με όλους τους εργαζόμενους και αναδείχθηκε το μεγάλο ζήτημα των εποχικών εργατών που κινδυνεύουν να μη λαμβάνουν επίδομα ανεργίας, γιατί γενικά ο χαρακτηρισμός επιχειρήσεων ως εποχικών δεν έγινε με τα κριτήρια που προβλέπει η σχετική εγκύκλιος του ΟΑΕΔ, η οποία ταλαιπωρεί διαχρονικά τους εργαζόμενους και τους κρατά ομήρους, εξαιτίας της ποσόστωσης που προβλέπει για τα εποχικά εργοστάσια.

Ακόμα ο Στέλιος Τσικριτσής, απεύθυνε κάλεσμα στους εργαζόμενους να ενισχύσουν αποφασιστικά με την ψήφο τους το δικό τους κόμμα, το ΚΚΕ, για να δυναμώσει η λαϊκή αντίσταση, για να μπει το λαϊκό κίνημα σε φάση αντεπίθεσης φέροντας στο προσκήνιο τη διεκδίκηση για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών της εργατικής – λαϊκής οικογένειας.

“Για να μπορούμε από καλύτερες θέσεις την επόμενη μέρα των εκλογών να οργανώσουμε την πάλη και να διεκδικήσουμε σταθερή δουλειά με δικαιώματα. Για να διεκδικήσουμε προστασία στην εργασία και αξιοπρεπείς συνθήκες δουλειάς”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια τόνισε: την επόμενη μέρα των εκλογών το πραγματικό δίλημμα είναι αν θα είναι ισχυρό το ΚΚΕ. Αν απέναντι στην επόμενη κυβέρνηση, που θα πιάσει το νήμα από κει που το άφησε η προηγούμενη για να τσακίσει κι αυτή με τη σειρά της την εργατική τάξη για τα κέρδη της πλουτοκρατίας, θα βρίσκεται πιο ισχυρή εκείνη η δύναμη, η μόνη που θα βγάζει στην επιφάνεια τη δύναμη του λαού, θα πιέζει αποτελεσματικά, θα διεκδικεί, θα αποσπά κατακτήσεις.

Κλείνοντας επισήμανε ότι μόνο το ΚΚΕ μπορεί να εγγυηθεί ότι θα καταθέσει όλες του τις δυνάμεις στην οργάνωση της λαϊκής πάλης. Ότι μόνο το ΚΚΕ μπορεί να μεταφέρει τις αγωνίες και τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων μέσα στη Βουλή, να παλέψει γι’ αυτά, να μην υποχωρήσει στη λογική των μειωμένων απαιτήσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ