ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΤΗ ΔΑΚΕ Π.Ε. ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Εντονο προβληματισμό προκαλούν μεταξύ των μελών της ΔΑΚΕ α/βαθμιας εκπαίδευσης Λάρισας οι παραιτήσεις μελών τις συνδικαλιστικής οργάνωσης στο νομό Λάρισας οι οποίες αν και έχουν γίνει εδώ και καιρό δεν δείχνουν να προβληματίζουν τα εναπομείναντα στελέχη της παράταξης.

«Αλήθεια, τι γίνεται με τις παραιτήσεις των μελών τις Δ.Α.Κ.Ε. Π.Ε Λάρισας του συλλόγου Κων/νος Κούμας;
Πέρασε ένας μήνας από τις τρεις (εν δυνάμει τέσσερις από τα επτά εκλεγμένα μέλη)παραιτήσεις μελών της εκτελεστικής γραμματείας και καμία ενέργεια του προέδρου της Δ.Α.Κ.Ε. Λάρισας.
Αυτοί που φώναζαν ότι και καλά υπολειτουργεί η Δ.Α.Κ.Ε. Λάρισας και απαιτούσαν εκλογές τώρα γιατί λουφάζουν;
Πόσον καιρό έχει να συνεδριάσει η ΔΑΚΕ;( Α… ναι ξέχασα υπήρχαν κρίσεις στελεχών εκπαίδευσης…)», σημειώνει φανερά ενοχλημένος γνωστός ΔΑΚιτης του επικοινώνησε με το paidis.com.

Από τα βέλη του δεν ξεφεύγει ούτε ο πρόεδρος του συλλόγου εκπαιδευτικών α/βαθμιας και μέλος της ΔΑΚΕ.

«Γιατί δεν μιλάει για τις παραιτήσεις των μισών μελών της εκτελεστικής γραμματείας της Δ.Α.Κ.Ε, ενώ τοποθετείτε για όλα τα άλλα θέματα. Δεν ξέρει ότι τα συνδικάτα και οι συνδικαλιστές δεν φιμώνονται δεν διώκονται και δεν καθοδηγούνται; Γιατί οδηγείται η Δ.ΑΚ.Ε Π.Ε Λάρισας σε διάλυση ένα μήνα πριν τις εθνικές εκλογές; Πρώτη φορά στην ιστορία της παραιτούνται μέσα σε επτά μήνες τα μισά μέλη. Τραγωδία…», σημειώνει χαρακτηριστικά και καταλήγει λέγοντας:

«Σε θολά νερά «ψαρεύουν» οι πρόεδροι; «Μαγαζάκι» τους νομίζουν ότι είναι η παράταξη;
Η παράταξη έχει μια ιστορία και δεν μπορεί να τη λασπώσει κανένας!
Τα απλά μέλη της Δ.Α.Κ.Ε. Π.Ε. Λάρισας απαιτούν να γίνει ολομέλεια άμεσα και να γίνουν εκλογές για να υπάρχει εκτελεστική γραμματεία που θα τους εκπροσωπήσει στο συνέδριο της κεντρικής Δ.Α.Κ.Ε του Ιουλίου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ