Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ

Ξεκαθαρίζοντας ότι μόνο ο ελληνικός λαός μπορεί να αποφασίσει ποια κόμματα θα πρέπει να είναι στη βουλή, ο επικεφαλής της Ελληνικής Λϋσης και υποψήφιος βουλευτής στο νομό Λάρισας Κυρ. Βελόπουλος έστρεψε τα βέλη του στον πρωθυπουργό λέγοντας, από τη Λάρισα, ότι η προσπάθεια του κ. Μητσοτάκη είναι να εξαφανίσει κάθε κόμμα που δεν τον βολεύει, να εξαφανίσει κάθε φωνή που μπορεί να του αντισταθεί.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αντιδημοκρατική συμπεριφορά από το να κάνεις νόμο, να αλλάζεις την σύνθεση του δικαστηρίου, ώστε να πετάξεις εκτός κόμματα», σημείωσε χαρακτηριστικά υποστηρίζοντας ήθελε να διαλύσει και την Ελληνική Λύση αλλά δεν πρόλαβε αφού το κόμμα πήρε τα μέτρα του.

Επίσης κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως λέει ψέματα στον ελληνικό λαό, σημειώνοντας πως αλλάζει τις θέσεις του και τις προσαρμόζει στις θέσεις της «Ελληνικής Λύσης».
«Σήμερα ανακάλυψε ο ψεύτης πρωθυπουργός αυτό που του λέγαμε εμείς για την μείωση του ΦΠΑ στα καταναλωτικά προϊόντα. Σήμερα ανακάλυψε τις θέσεις της Ελληνικής Λύσης, ο ψεύτης πρωθυπουργός, ότι θα δώσει κίνητρα στους εργοδότες για πρόσληψη 10.000 νέων ανέργων χωρίς εργασιακή εμπειρία», σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ ζήτησε να ξεκινήσει άμεσα η εξόρυξη Φυσικού Αερίου στην Ελλάδα.

Από τις βολές του προέδρου της Ελληνικής Λύσης δεν ξέφυγε ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας ότι και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης όπως και η ΝΔ λένε ψέματα στον ελληνικό λαό.

Κλείνοντας την εισήγησή του ο κ. Βελόπουλος που είναι και υποψήφιος βουλευτής στο νομό Λάρισας παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του κόμματος στο νομό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ