ΑΚΗΣ ΝΑΣΙΩΚΑΣ: ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΤΑΙ ΞΑΝΑ

Αισιόδοξα μηνύματα δίνει η επαρχία Ελασσόνας, για την πορεία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, προς τις κάλπες, καθώς διαπιστώνεται μια ένθερμη τάση επανασυσπείρωσης των ψηφοφόρων της παράταξης.

Σε Δρυμό, Παλαιόκαστρο και Συκιά, όπου περιόδευσε αυτές τις ημέρες ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ Άκης Νασιώκας, αλλά και γενικότερα σε πολλά χωριά του Δήμου Ελασσόνας, που βρέθηκε στην διάρκεια των επαφών του με τον κόσμο της υπαίθρου, έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης.

Ο κόσμος εμφανίζεται να επανακτά την εμπιστοσύνη του στο Κίνημα Αλλαγής και σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζουν τα νέα πρόσωπα στο ψηφοδέλτιο των εθνικών εκλογών, όπως του κ. Ακη Νασιώκα, ο οποίος χαίρει εκτίμησης, από πολλούς.

«Αυτός ο αγώνας για να ξαναβρεί το ΠΑΣΟΚ τη δύναμή του, είναι
ο σημαντικότερος των τελευταίων χρόνων για το κίνημα…» δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής και τόνισε ότι «Ο πολίτης κοιτάζει τώρα , μετά από πολύ καιρό, σοβαρά και προς το ΠΑΣΟΚ, και σκέφτεται αν η ψήφος σ ’αυτό δίνει προοπτική για τη χώρα και τον ίδιο. Βλέπει ένα νέο αρχηγό. Μια βαθιά ανανέωση σε όλα τα επίπεδα. Μια νέα γενιά , τη γενιά του Προέδρου, να έρχεται στα πράγματα. Ένα ΠΑΣΟΚ να επαγγέλλεται την Ευρωπαϊκή Σοσιαλδημοκρατία.

Να ξεκαθαρίζει την προγραμματική αναπτυξιακή του θέση για τη χώρα με ενίσχυση του κοινωνικού κράτους και στήριξη των λιγότερο δυνατών κοινωνικών τάξεων. Ακούει με θετική διάθεση τον εκλογικό στόχο του Κινήματος για δημοκρατική ανατροπή και καταλαβαίνει πως η επίτευξη αυτού του στόχου το καθιστά καταλύτη των πολιτικών εξελίξεων που θα ακολουθήσουν. Νοιώθει ότι τότε η χώρα αποκτά σταθερότητα και προοπτική».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ