ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ Θ. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΚΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Στην σχολή της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας περιόδευσε σήμερα ο Θανάσης Αθανασιάδης υποψήφιος βουλευτής Λάρισας του ΚΚΕ για να συνομιλήσει με τους φοιτητές.

Κάλεσε τη νεολαία σε μαζική στήριξη του ΚΚΕ τονίζοντας πως ” Το ΚΚΕ είναι η δύναμη κάθε νέου ανθρώπου για να κάνει πραγματικότητα τα όνειρα του. Για αυτό τρέμουν μην στραφεί η νεολαία στο ΚΚΕ. Γιατί είναι η πραγματική ψήφος αντίδρασης απέναντι στο σύστημα που έχει μετατρέψει τις σπουδές σε ένα τεράστιο κόστος για τη λαϊκή οικογένεια, που υποβαθμίζει τις σπουδές, που ρίχνει στην ανεργία χιλιάδες απόφοιτους. Όλες οι κυβερνήσεις διαχρονικά – ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ – με την πολιτική τους έχουν φέρει τους φοιτητές σε αυτή την κατάσταση.

Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό!

Για αυτό το ΚΚΕ καλεί και στις φοιτητικές εκλογές να στηριχθεί μαζικά η Πανσπουδαστική Κ.Σ, για να δυναμώσουν οι φοιτητικοί σύλλογοι, για να ισχυροποιηθεί το φοιτητικό κίνημα που μπορεί να αντιπαλέψει αυτή την κατάσταση και να διεκδικήσει.”

Καταλήγοντας, “10 Μάη ισχυρή Πανσπουδαστική Κ.Σ. και 21 Μάη ισχυρό ΚΚΕ! Για να στείλουμε μήνυμα ότι η νέα γενιά δε συμβιβάζεται!”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ