ΤΩΡΑ ΚΚΕ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

ΓΡΑΦΕΙ Η Μαρία Μπαρμπούτη υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ

Ψηφίζουμε ΚΚΕ γιατί θέλουμε να ζούμε όπως αρμόζει στο 2023 στη δουλειά, στο σχολείο, στο σπίτι, παντού.
Γιατί διεκδικούμε να ζούμε με αξιοπρέπεια από τον μισθό μας.

Γιατί υπάρχουν οι δυνατότητες να έχουν τα παιδιά μας πραγματικά δωρεάν ολόπλευρη μόρφωση, σύγχρονες υπηρεσίες Υγείας. Να χαίρονται τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, το παιχνίδι. Να έχουν όμορφα και σύγχρονα σχολεία από τον παιδικό σταθμό μέχρι το πανεπιστήμιο. Να έχουν όλα τα εφόδια για να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι!

Τίποτα από αυτά δεν είναι πολυτέλεια. Γιατί πλούτος υπάρχει. Τον δημιουργούμε εμείς. Όμως τον χαίρονται λίγοι.

Γιατί θέλουμε και με την ψήφο μας να καταδικάσουμε όλα τα κόμματα που διαχρονικά κυβέρνησαν και ευθύνονται για τη ζωή μας σήμερα. Γιατί παρά τις διαφορές τους, ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ (κι άλλοι που αλλάζουν κόμματα και συνεργασίες σαν τα μπλουζάκια) συμφωνούν κι έχουν στηρίξει ο ένας τον άλλον στα μεγάλα. Τσακώνονται για το ποιος και όχι για το πώς θα κυβερνήσει…

Γιατί περισσότεροι βουλευτές του ΚΚΕ σημαίνει περισσότερη δύναμη για να ακούγονται η φωνή και τα προβλήματά μας, μεγαλύτερη δύναμη στους αγώνες για το δίκιο μέσα κι έξω από τη Βουλή.

Γιατί τους κομμουνιστές τους ξέρεις και τους εμπιστεύεσαι στη δουλειά σου και το σωματείο σου, στο σχολείο των παιδιών σου και στον Σύλλογο Γονέων, στη γειτονιά.

Καθημερινά για τα παιδιά μας σκεφτόμαστε και παλεύουμε για το μεγαλύτερο καλό που θα κάνουμε κι όχι τη ζημιά που θα επιλέξουμε. Με τον ίδιο τρόπο ψηφίζουμε: αγωνιστικά, μαχητικά, αισιόδοξα!

Δεν «πάμε κι όπου βγει»!

Ανοίγουμε τον δρόμο της ανατροπής!.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ