ΑΡΓΥΡΗΣ ΓΡΑΒΒΑΝΗΣ: ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ

Επίσκεψη στην Πινακοθήκη της Λάρισας πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Αργύρης Γραββάνης όπου και ενημερώθηκε από την πρόεδρο του οργανισμού Αννυ Ψάρρα για το έργο, τις δραστηριότητες και την προσφορά της πινακοθήκης στην τοπική κοινωνία.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Γραββάνης που δήλωσε εντυπωσιασμένος από το έργο της πινακοθήκης, τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης της χώρας τα δύσκολα μνημονιακά χρόνια 2015 – 2019 κατάφερε και κράτησε όρθιο τον πολιτισμό και τους συντετελεστές του στηρίζοντας δράσεις, διοργανώσεις και ανθρώπους. Οπως ανέφερε η νέα κυβέρνηση θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στην πολιτιστική ανάπτυξη της χώρας.

Αλλωστε όπως τόνισε αριστερά και πολιτισμός είναι έννοιες ταυτόσημες.

Με Μ. Μανουσάκη και Κ. Τσιάνο

Εν τω μεταξύ με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην Πινακοθήκη παρακολούθησε και την εκδήλωση «Αναστορώ και Αραθυμώ» που ήταν αφιερωμένη στη γενοκτονία των Ποντίων και συνομίλησε με τον γνωστό σκηνοθέτη Μ. Μανουσάκη που βραβεύτηκε στη συγκεκριμένη εκδήλωση για την πετυχημένη σειρά του «Κόκκινο Ποτάμι» αλλά και τον στυλοβάτη του Θεσσαλικού Θεάτρου Κ. Τσιάνο που ήταν παρών στην εκδήλωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ