ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙ Ο Χρήστος Τσιόπας δημοτικός σύμβουλος της ΣΥΝ Πολιτείας

Συνάντηση με τον δήμαρχο Λαρισαίων κ. Καλογιάννη, τον αντιδήμαρχο κ. Σούλτη και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Τάχο είχα την προηγούμενη εβδομάδα στο αισθητικό άλσος, όπου ο Δήμος Λαρισαίων διοργάνωσε την Οικογιορτή 2023.

Η Οικογιορτή είναι αποτέλεσμα συνδιοργάνωσης του Δήμου με εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς φορείς αλλά και με συλλογικότητες και ομάδες παραγωγών. Είναι μια γιορτή με στόχο την προβολή των τάσεων της αγροτικής παραγωγής στα πλαίσια της βιώσιμης ανάπτυξης και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Έτσι ο Δήμος Λαρισαίων μέσα από συμμετοχικές διαδικασίες έδωσε την δυνατότητα σε επισκέπτες (όπως και σε εμένα) να ενημερωθούμε σε θέματα κοινωνικής οικονομίας και τοπικής ανάπτυξης. Συναντήθηκα με βιοκαλλιεργητές, με εκπροσώπους φορέων και παρακολούθησα δράσεις από συλλογικότητες.

Αφού ευχαρίστησα τον Δήμαρχο κ. Καλογιάννη και τους συνεργάτες του έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά και με την σκέψη πως αυτές τις καλές πρακτικές μπορεί και ο δικό μας Δήμος να τις υιοθετήσει για το καλό των δημοτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ