ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Δυστυχώς και η σημερινή ημέρα είναι ημέρα ταλαιπωρίας για μαθητές και εκπαιδευτικούς των Λυκείων της χώρας αφού η πολυδιαφημισμένη πλατφόρμα της Τράπεζας Θεμάτων έπεσε και πάλι, με αποτέλεσμα οι καθηγητές να βρίσκονται στα όρια της παράκρουσης και οι μαθητές να βιώνουν τον δικό τους Γολγοθά περιμένοντας να εξεταστούν.

Το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Ερευνας μέσω του οποίου λειτουργεί η πλατφόρμα της Τράπεζας Θεμάτων του υπουργείου Παιδείας σύμφωνα με ενημέρωση που έρχεται στα σχολεία από τους διευθυντές εκπαίδευσης κάνει λόγο για νέα εκτεταμένη δολιοφθορά, τονίζει ότι κάνει ότι είναι δυνατό για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα και συστήνει ψυχραιμία και υπομονή σε εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Δυστυχώς η εκπαιδευτική κοινότητα έχει υποστεί αυτήν την άνευ προηγουμένου ταλαιπωρία, πληρώνοντας τις εμμονές και προφανώς την ανικανότητα της κ. Κεραμέως η οποία δεν φρόντισε να υπάρχει ένα plan B’ για να αντιμετωπίζονται τέτοιες δυσλειτουργίες στο επιτελικό κράτος που για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε κατώτερο των περιστάσεων.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ