ΧΡ. ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ: ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Στην ανάγκη να προκύψει σταθερή Κυβέρνηση με αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου αναφέρθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής νομού Λάρισας με τη Νέα Δημοκρατία, Χρήστος Καπετάνος κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του περιοδείας στα Δελέρια του δήμου Τυρνάβου.

Κάτοικοι από το χωριό και την ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου συνέρευσαν προκειμένου να συγχαρούν δια ζώσης το Λαρισαίο πολιτικό για την εκλογή του ως βουλευτή στις εκλογές του Μαϊου.

Συνάμα, οι παριστάμενοι του έθεσαν τα ζητήματα της περιοχής που χρήζουν αντιμετώπισης, προκειμένου να επιληφθεί η Κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις επικείμενες εκλογές.

«Για να πάμε τον τόπο και τη χώρα μας μπροστά χρειάζεται να έχουμε σταθερή, καθαρή Κυβέρνηση με ισχυρή αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας» τόνισε ο Χρήστος Καπετάνος, απευθυνόμενος στους κατοίκους.

«Ο νομός μας και κατ’ επέκταση η χώρα μας βρίσκεται στο κατώφλι μεγάλων αλλαγών. Όμως, για να συνεχιστεί το τόσο σημαντικό έργο για την ανάπτυξη και την πρόοδο της χώρας μας αλλά και τη συνεπαγόμενη ευημερία όλων μας, απαιτείται ισχυρή και αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας , η οποία θα προκύψει εφόσον όλοι μας πάμε να ψηφίσουμε και δεν εφησυχάσουμε. Ο τόπος μας απέκτησε φωνή και αυτή η φωνή θα ακουστεί δυνατά στην επόμενη Κοινοβουλευτική περίοδο. Ψηφίζοντας Νέα Δημοκρατία, ψηφίζουμε για την ευημερία της ελληνικής κοινωνίας , για το ευοίωνο μέλλον και για το καλό το δικό μας και των παιδιών μας. Αφήνουμε οριστικά πίσω μας τη συμφορά και συνεχίζουμε σταθερά και τολμηρά, σε μία ακόμη τετραετία ουσιαστικής προόδου και προκοπής, με καθαρή και ισχυρή Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη» ανέφερε, κλείνοντας την ομιλία του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ