Ε. ΛΙΑΚΟΥΛΗ: ΌΧΙ ΑΛΛΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Επίσκεψη στην περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού ΟΣΕ Λάρισας, με περιοδεία στη λαϊκή αγορά, στις επιχειρήσεις και καταστήματα, πραγματοποίησε σήμερα, το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τη Βουλευτή του νομού Ευαγγελία Λιακούλη και τη συμμετοχή του υποψήφιου Ακη Νασιώκα, του Γραμματέα της τοπικής οργάνωσης Λάρισας Άγη Μπουμαρσόπουλου, καθώς και μελών και στελεχών του Κινήματος .

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, διαπιστώθηκαν οι εύλογοι προβληματισμοί και οι ανησυχίες , πολιτών, παραγωγών και καταστηματαρχών, καθώς η ακρίβεια παραμένει στα ύψη, με τον κόσμο του μόχθου να προσπαθεί μάταια να ανταπεξέλθει. Η Λαρισαία Βουλευτής και τα στελέχη ανέδειξαν τις ρεαλιστικές και αποτελεσματικές προτάσεις του ΠΑΣΟΚ «για να πάρει η κοινωνία ανάσα αξιοπρέπειας και να υπάρξει προοπτική ανάκαμψης του βιοτικού επιπέδου».

« Καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες παραπόνων της ελιτίστικης διακυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη , που με αλαζονεία διακηρύττει παντού ότι «πέτυχε».

Πράγματι, “πέτυχε” να μονιμοποιήσει τον πληθωρισμό στα τρόφιμα, με πρωτοφανείς αυξήσεις που ήρθαν για να μείνουν! “Πέτυχε” να αφήσει απροστάτευτους τους πολίτες, με τη συσσωρευμένη ακρίβεια να ροκανίζει την αγοραστική δύναμή τους.“Πέτυχε” ένα ράλι τιμών στα τρόφιμα, το οποίο άφησε -χωρίς τις αναγκαίες παρεμβάσεις, σαν απλός παρατηρητής- να πλήττει την κοινωνία, με αυξήσεις σε ευρείας κατανάλωσης είδη, όπως για παράδειγμα τα γαλακτοκομικά και τα έλαια, να κινούνται σταθερά μεταξύ 15 % – 20%. “Πέτυχε” να καταστήσει δυσβάσταχτο το καθημερινό κόστος ζωής , για τη συντριπτική πλειοψηφία των συνανθρώπων μας, καθώς αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα βασικά είδη ανάγκης. Λέει ότι πέτυχε,

Τη στιγμή που πλήττονται οικονομικά, τόσο ο πρωτογενής τομέας, η παραγωγή των αγροτών και των κτηνοτρόφων, όσο και κάθε ανθρώπινη επαγγελματική δραστηριότητα που στηρίζει την χώρα. Οι δόσεις για τα δάνεια κατοικίας, είναι υπέρογκες, τα χρήματα για την υγειονομική περίθαλψη , επίσης πολλά και δυστυχώς καμιά μέριμνα γιατην παιδεία και όλα τα ¨κακώς κείμενα¨. Η κοινωνία έχει οδηγηθεί σε συνθήκες κοινωνικού αποκλεισμού και ανέχειας, καθώς ένας στους τέσσερις πολίτες βρίσκεται στα όρια της φτώχειας. Φτάνει πια με τις γαλάζιες “επιτυχίες” των αρίστων!», υπογράμμισε η Ευαγγελία Λιακούλη.

Η τ. Γραμματέας της Κ.Ο. και Βουλευτής Λάρισας τόνισε πως «απέναντι στην Ελλάδα των ελάχιστων πλουσίων που γίνονται όλο και πλουσιότεροι, εμείς αγωνιζόμαστε για την αξιοπρέπεια και τον σεβασμό των πολλών. Βασική προτεραιότητα του ΠΑΣΟΚ, είναι η μείωση του ΦΠΑ σε βασικά είδη διατροφής και προσωπικής φροντίδας, όσο διαρκεί η διπλή αφαίμαξη των εισοδημάτων του Ελληνικού Λαού από την ακρίβεια στα τρόφιμα και τους αυξημένους φόρους κατανάλωσης. Η κοινωνία χρειάζεται ένα δίκαιο προοδευτικό φορολογικό σύστημα, στοχευμένες προτάσεις και πρωτοβουλίες για τη μείωση του κόστους παραγωγής της Αγροτιάς μας, πολύπλευρο προγραμματικό σχέδιο για το ιλιγγιώδες κόστος ζωής που στερεί τα όνειρα από τη νέα γενιά.

Για όλα αυτά, η αυθεντική Δημοκρατική Παράταξη παραμένει πάντα εδώ, αφουγκραζόμενη τις πραγματικές καθημερινές ανάγκες του Τόπου μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ