ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Μπαράζ εκδηλώσεων διοργανώνει τις επόμενες ημέρες στο νομό Λάρισας ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η ΝΕ Λ¨αρισας θα γίνουν οι παρακάτω επισκέψεις κορυφαίων στελεχών:

Τρίτη 20 Ιουνίου θα είναι στην Λάρισα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Θα μιλήσει στις 8μμ σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία ταχυδρομείου.
Στίς 14:00 θα έχει συνάντηση με τα επιμελητήρια του Νομού.
17:30 Θα δώσει συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ και στη συνέχεια θα περιοδεύσει στην αγορά της Λάρισας.

Τετάρτη 21 Ιουνίου. Θα βρίσκεται στην Αγιά η Ευρωβουλευτρια Έλενα Κουντουρά . Στις 11:00 θα περιοδεύσει στην Αγορά της Αγιάς ,θα συνομιλήσει με τους κατοίκους.
Στις 12:30 στη Σωτηρίτσα στο κτίριο της ΔΕΥΑ ,Θα συναντηθεί με φορείς του Τουρισμού, θα έχει συνάντηση με το δήμαρχο Αντώνη Γκουντάρα
και στις 19:30 θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στην Μελιβοία .

Τετάρτη 21 Ιουνίου θα βρίσκονται στα Φάρσαλα οι : Φάνης Κουρεμπές μέλος ΚΕ και υπεύθυνος του τμήματος Αγροτικής Πολιτικής της ΚΕ και το μέλος της ΚΕ πρώην βουλευτής Χρήστος Μπιάλας .Θα επισκεφτούν χωριά του Δήμου Φαρσάλων, Συνεταιρισμούς της περιοχής και στις 19:30 θα μιλήσουν σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στα Φάρσαλα.

Πέμπτη 22 Ιουνίου, Ο ευρωβουλευτής Πετρος Κόκκαλης και το μέλος της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής Κώστη Μακρινα-Βιόλα θα επισκεφτούν την Ελασσόνα.

Θε περιοδεύουν στην αγορά της πόλης, θα επισκεφτούν την Τσαριτσάνη ,και στις 19:30 θα μιλήσουν στην κεντρική πλατεία της Ελασσόνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ