ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας – ΟΚΑΝΑ και το Εργαστήρι Ζωής ολοκληρώνοντας τη φετινή τους διαδρομή, αποχαιρετούν τις ομάδες για καλοκαίρι και σας προσκαλούν να κοιτάξουμε τη ζωή μέσα από το πρίσμα των αξιών της Πρόληψης, στη καθιερωμένη καλοκαιρινή γιορτή με τίτλο «Η Ζωή Αλλιώς 2023 ΟρίΖΩντας» που διοργανώνουμε φέτος σε συνεργασία  με το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023 στις 19.30  στην  Αίθουσα Συναυλιών του ΔΩΛ.

Η γιορτή αυτή ολοκληρώνει τις αναζητήσεις των ομάδων του Εργαστηρίου Ζωής γύρω από τη θεματική “ΟρίΖΩντας” που επιλέγουμε να γράψουμε με ωμέγα τονίζοντας πως καλούμαστε να συνεχίσουμε να προχωράμε, να βρούμε τα αποθέματα που θα μας κάνουν να συνεχίσουμε στη ζωή μας.

Οι ομάδες παιδιών, ενηλίκων και εφήβων του Εργαστηρίου Ζωής αναλαμβάνουν να μας ταξιδέψουν ακολουθώντας την  ιστορία του James Norbury «Το Μεγάλο Πάντα και ο Μικρός Δράκος» ένα ταξίδι μέσα από τις εποχές του χρόνου γεμάτο αδιέξοδα και δυσκολίες όπου οι ήρωες εξοικειώνονται με την αβεβαιότητα και βρίσκουν τη δύναμη να ξεπερνούν τα εμπόδια της ζωής μαζί. Ο χορός, το  τραγούδια και οι εικαστικές δημιουργίες των νεανικών ομάδων συμπληρώνουν αυτό το ταξίδι με ονειρικό τρόπο.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο του Κέντρου 2410 555935.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ