ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΒΟΛΟΥ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Με μια επιτυχημένη παρουσίαση στην Αγριά Βόλου ξεκίνησε η Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων τις καλοκαιρινές της συναυλίες και εμφανίσεις. Η Χορωδία συμμετείχε την περασμένη Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 στην 22η  Χορωδιακή Συνάντηση Αγριάς που πραγματοποιήθηκε στο εξαίσιο θέατρο του Πορφυρογένειου Ιδρύματος Αγριάς και διοργάνωσε η Δημοτική Χορωδία Αγριάς, ο Δήμος Βόλου και η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης, η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων, η Κοινοτική Μικτή Χορωδία Δημοτικού Ωδείου Βόλου, η Χορωδία Εκπαιδευτικών Νομού Μαγνησίας και η οικοδέσποινα Δημοτική Χορωδία Αγριάς, οι οποίες  ένωσαν τις φωνές τους σε μια γιορτή του πολιτισμού και ταξίδεψαν μελωδικά το ιδιαίτερα θερμό κοινό στις γειτονιές του κόσμου, που κατέκλυσε την αίθουσα του θεάτρου.

Η Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων παρουσίασε σε τετράφωνη επεξεργασία a capella και συνοδεία πιάνου ένα απαιτητικό και συνάμα ευχάριστο πρόγραμμα με συνθέσεις Ελλήνων και ξένων δημιουργών αποσπώντας κολακευτικά σχόλια και επευφημίες από όλους τους παραβρισκόμενους. Στο πιάνο συνόδευσε η καθηγήτρια πιάνου – μουσικοπαιδαγωγός κ. Έφη Φαρμάκη. Τη διδασκαλία και διεύθυνση της χορωδίας είχε ο μαέστρος Κωνσταντίνος Μάτης.

Εκ μέρους του ΟΠΑΚΠΑ Δήμου Φαρσάλων, ο πρόεδρος της χορωδίας, κ. Δημήτρης  Βασιλείου αφού παρέλαβε την τιμητική πλακέτα, ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την φιλοξενία, προσέφερε αναμνηστικά δώρα σε όλες τις συμμετέχουσες χορωδίες και κάλεσε την χορωδία της Αγριάς στο ερχόμενο χορωδιακό φεστιβάλ στην πόλη των Φαρσάλων.

Η Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων  συνεχίζει την καλοκαιρινή της δράση με εμφάνιση στις 24 Ιουνίου στα Φάρσαλα σε κοινή συναυλία με την Μικτή Χορωδία Λιβαδιών Λάρνακας Κύπρου στο πλαίσιο  επίσκεψης αδελφοποίησης των δυο δήμων. Επίσης θα ταξιδέψει στις 29 Ιουλίου στην Κέρκυρα όπου θα συμμετάσχει μετά από πρόσκληση σε χορωδιακό φεστιβάλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ