ΕΥ. ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ: Η ΝΔ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση στο σύστημα της ΝΔ που εμποδίζει με κάθε τρόπο το διάλογο για την επόμενη ημέρα των εκλογών στην Ελλάδα, επιδιώκοντας τον πλήρη αποπροσανατολισμό του ελληνικού λαού είτε με την εργαλειοποίηση της μουσουλμανικής μειονότητας, του μεταναστευτικού κ.λπ.

Παράλληλα όπως τόνισε με μεγάλη δόση αυτοκριτικής, ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., ειδικά ενόψει της πρώτης εκλογικής αναμέτρησης δεν μπόρεσε να παρουσιάσει τη θετική του ατζέντα για θέματα που έχουν να κάνουν με την ακρίβεια, τη δημόσια υγεία την παιδεία και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Ο κ. Τσακαλώτος άσκησε σκληρή κριτική στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και χαρακτήρισε παράλληλα απαράδεκτο να προσπαθεί το κόμμα της ΝΔ να ρίχνει λάσπη στους πολιτικούς του αντιπάλους ειδικά για το τραγικό πολύνεκρο ναυάγιο, όταν υποστηρίζει ότι όποιος θέτει ερωτήματα για τον τρόπο που αυτό έγινε χαρακτηρίζεται ανθέλληνας.

Στο επιμελητήριο

Νωρίτερα το μεσημέρι, ο κ. Τσακαλώτος παρουσίασε πτυχές του οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα θέματα των πλειστηριασμών, στην αναγκαιότητα γενναίας ρύθμισης του ιδιωτικού χρέους, αλλά και στην ανακατεύθυνση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης, ενώ στάθηκε και στην αναγκαιότητα του αναπτυξιακού μοντέλου με δικαιοσύνη που προτάσσει ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

Το βράδυ ο κ. Τσακαλώτος θα μιλήσει στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., στην πλατεία Ταχυδρομείου στις 8.30 μ.μ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ