ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΦΑΡΣΑΛΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΤΖΟΣ

Στα Φάρσαλα βρέθηκε σήμερα το πρωί, κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ , με επικεφαλής την Ευ. Λιακούλη, το οποίο πλαισίωσε λίγο αργότερα ο εκπρόσωπος Τύπου και υπ. Βουλευτής Επικρατείας, Δημήτρης Μάντζος. Το κλιμάκιο επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά της πόλης και συνομίλησε με καταναλωτές και στη συνέχεια βρέθηκε στο κέντρο της πόλης όπου παρουσία και του κ. Μάντζου συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής.

Στη συνέχεια οι κ.κ. Μάντζος και Λιακούλη μαζί με υποψήφιους βουλευτές και στελέχη βρέθηκαν στο κέντρο της Λάρισας όπου πραγματοποίησαν και ομιλία στην πλατεία Ταχυδρομείου.

Δημήτρης Μάντζος και Ευαγγελία Λιακούλη εστίασαν στοχευμένα στα τοπικά θέματα που απασχολούν τα Φάρσαλα, τη Λάρισα και συνολικά το Νομό, παρουσιάζοντας τεκμηριωμένες λύσεις και ρεαλιστικές παρεμβάσεις, ενδεικτικά για τις δημόσιες δομές υγείας, τα αδιέξοδα αγροτών και κτηνοτρόφων, το υδατικό πρόβλημα που ναρκοθετεί το μέλλον της περιοχής, την αντιμετώπιση του ιλιγγιώδους ιδιωτικού χρέους.

Εκτεταμένες υπήρξαν οι αναφορές τους στο προγραμματικό πλαίσιο που έχουν επεξεργαστεί στο ΠΑΣΟΚ για τη μείωση του κόστους ζωής, με μέτρα ενάντια στην αβάσταχτη ακρίβεια, το υπέρογκο κόστος παραγωγής και την ενεργειακή “ολιγαρχία”, με φορολογική δικαιοσύνη υπέρ των πολλών, με ολοκληρωμένο πρόγραμμα κοινωνικών κατοικιών, ενίσχυση της δημόσιας παιδείας και βεβαίως αναγέννηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας του μέλλοντος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ