ΜΟΝΗ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ ΨΗΦΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΚΚΕ

Δήλωση του υποψήφιου βουλευτή του κόμματος Στέλιου Τσικριτσή

Γιατί μόνο έτσι δυναμώνει η γνήσια 100% μαχητική – λαϊκή αντιπολίτευση, απέναντι στην αυτοδυναμία της πολιτικής του κεφαλαίου, στην κυβέρνηση της ΝΔ, στο «υπουργείο αντιπολίτευσης» των ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ και όλων των κομμάτων του συστήματος, μόνο έτσι δημιουργούμε ρωγμές στον αρνητικό συσχετισμό.

Γιατί μόνο έτσι θα χαμογελάσουν ο λαός, οι εργαζόμενοι, οι αγρότες οι πολλοί και θα κοπούν τα χαμόγελα σε όσους ονειρεύονται «παντοδύναμες» κυβερνήσεις. Γιατί με δυνατό ΚΚΕ, που ξέρει και μπορεί να τα βάλει με τις κυβερνήσεις, το σύστημα και την αντιλαϊκή πολιτική, και με δυνατό εργατικό – λαϊκό κίνημα καμία κυβέρνηση δεν είναι «παντοδύναμη».

Γιατί όλους τους βουλευτές του ΚΚΕ ο λαός θα τους βρει την επόμενη μέρα δίπλα του, στον αγώνα για μια καλύτερη ζωή. Στον αγώνα του εργατικού – λαϊκού κινήματος για αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις, ΣΣΕ για δουλειά με δικαιώματα. Για να υπερασπιστούμε τα λαϊκά σπίτια απέναντι στους πλειστηριασμούς. Στη σωστή πλευρά της Ιστορίας απέναντι στην εμπλοκή στα ιμπεριαλιστικά σχέδια ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ. Απέναντι στην πολιτική που μετατρέπει τις θάλασσές μας σε υγρό τάφο για τους ξεριζωμένους.

Γιατί η ψήφος στο ΚΚΕ δεν παζαρεύεται για κυβερνητικές καρέκλες σε αντιλαϊκές κυβερνήσεις, δεν μεταλλάσσεται και δεν εξαγοράζεται, δεν αποσύρεται «αθόρυβα», όπως τα κόμματα – φαντάσματα που εμφανίζονται με θόρυβο. Γιατί το ΚΚΕ δεν έχει δεσμεύσεις στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, στα αιματοβαμμένα κέρδη του κεφαλαίου.

Γιατί ψήφος στο ΚΚΕ σημαίνει ψήφος στις ζωές μας και όχι στα κέρδη τους. Μεταφράζεται σε σύγκρουση, σε ανυπακοή σε όλα αυτά που μας αγανακτούν. Σημαίνει πάνω απ’ όλα ελπίδα και αισιοδοξία, ότι θα τα καταφέρουμε. Οτι οι λαοί θα νικήσουν. Γιατί το ΚΚΕ έχει πρόγραμμα εξουσίας – διακυβέρνησης με τον λαό στο τιμόνι της εξουσίας, πραγματικό ιδιοκτήτη του πλούτου που παράγει. Γιατί στη σημερινή βαρβαρότητα υπάρχει διέξοδος υπέρ του λαού: Στη σύγκρουση και την ανατροπή του σάπιου, διεφθαρμένου συστήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ