ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗ «ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ» Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «Συμπαράταξη Λαρισαίων» και τον δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη κατέρχεται ο Δημήτρης Σταυρόπουλος. Προερχόμενος από τη νέα γενιά των συμπολιτών μας έχει καταγράψει έντονη παρουσία στο χώρο του αθλητισμού και ειδικότερα του μπάσκετ, ως αθλητής και προπονητής.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Σταυρόπουλος είναι 33 χρονών και μεγάλωσε στην συνοικία του Αγ. Αθανασίου- Αγ. Αντωνίου στη Λάρισα.

Σπούδασε στο τμήμα φυσικής αγωγής και Αθλητισμού στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας(ΤΕΦΑΑ) στα Τρίκαλα.

Από το 2005 μέχρι και σήμερα έχει υπηρετήσει αρκετά αθλητικά σωματεία της πόλης ως αθλητής καλαθοσφαίρισης, ενώ παράλληλα έχει συνεργαστεί και με την ιδιότητα του προπονητή. Επιπλέον τα τελευταία δυο χρόνια έχει τον ρόλο του Ομοσπονδιακού προπονητή, υπευθύνου για το αναπτυξιακό σε όλη τη Θεσσαλία στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ)

Παράλληλα με τον αθλητισμό, την τελευταία επταετία δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά σε Διεθνείς Οργανισμούς στο χώρο του προσφυγικού -μεταναστευτικού.

Για τον Δημήτρη Σταυρόπουλο η πρόσφατη δημιουργία της οικογένειάς του αποτέλεσε έμπνευση και κίνητρο να ασχοληθεί με την πόλη συμβάλλοντας στη συνεχιζόμενη ανάπτυξή της

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ