ΟΜΟΡΦΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΣΤΟ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Τη διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου

Μια διαδρομή τριών χρόνων έφτασε στο τέλος για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ’ τάξης του 2ου Γυμνασίου Τυρνάβου που θα συνεχίσουν το εκπαιδευτικό τους ταξίδι σε νέους προορισμούς…

Σε μία τελετή αποχαιρετισμού, που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία για πρώτη φορά από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023 στην αυλή του σχολείου μας, παρουσία μαθητών, γονέων, εκπαιδευτικών και φίλων οι τελειόφοιτοι παρέλαβαν τα αναμνηστικά τους δώρα ενώ το χορευτικό τμήμα του Μορφωτικού Συλλόγου Τυρνάβου πλαισίωσε την εκδήλωση.

Η γιορτή ξεκίνησε με τον αποχαιρετιστήριο λόγο του Διευθυντή του σχολείου, κ. Νικολάου Πορτέση, του προέδρου του 15/μελους Συμβουλίου και εκπροσώπου των μαθητών και συνεχίστηκε με την απονομή των πιστοποιητικών συμμετοχής στα προγράμματα Erasoius μαθητών και εκπαιδευτικών, που εκπόνησε το σχολείο μας.

Ακολούθησε απονομή βραβείων και επαίνων στους μαθητές που συμμετείχαν στον 1ο ενδοσχολικό ορθογραφικό διαγωνισμό του σχολείου μας, συνοδευόμενα από δώρα που προσέφερε ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων στους τρεις πρώτους επιτυχόντες.

Επίσης στο πλαίσιο της δράσης της φιλαναγνωσίας, που υλοποιήθηκε στο σχολείο μας κατά τη διάρκεια όλης της σχολικής χρονιάς, απονεμήθηκαν στους μαθητές αναμνηστικά συμμμετοχής στον 12ο Μαραθώνιο Ανάγνωσης που διοργανώθηκε από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

Η βραδιά συνεχίστηκε με φαγητό, χορούς και τραγούδια που ενθουσίασαν το νεανικό κοινό. Η γιορτή ολοκληρώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Ελπίζουμε όλοι οι μαθητές που αποχαιρετήσαμε να κρατήσουν την βραδιά αυτή στην καρδιά τους και να θυμούνται την φοίτηση τους στο σχολείο μας ως μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ