ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ALPHA BANK ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Κοινή επιστολή διαμαρτυρίας προς τη διοίκηση της ALPHA BANK, για το κλείσιμο του υποκαταστήματος Τυρνάβου απέστειλαν ο δήμαρχος Τυρνάβου Γ. Κόκουρας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου Κ. Πετμεζάς και οι επικεφαλής των παρατάξεων Δράση Πολιτών Στ. Ροντούλης, Η Πόλη που Θέλουμε Σάμερ Αμάρι και Συν Πολιτείας Χρ. Τσιόπας και ο ανεξάρτητος σύμβουλος Χρ. Μάμμος.

Στην επιστολή αναφέρουν τα εξής:

Με την παρούσα επιστολή, o Δήμος Τυρνάβου και ο Εμπορικός Σύλλογος Τυρνάβου εκφράζουν την έντονη αντίδραση μας στο κλείσιμο του Υποκαταστήματος Alpha Bank στην πόλη του Τυρνάβου.

Ένα Υποκατάστημα που εξυπηρετεί εικοσιπέντε και πλέον χιλιάδες κατοίκους του Δήμου μας, καθώς και κατοίκους όμορων Δήμων (πρώην Δήμος Ποταμιάς). Στο εν λόγω Υποκατάστημα της Τραπέζης σας εξυπηρετούνται πάρα πολλές μεγάλες αλλά και μικρές επιχειρήσεις της περιοχής και το κλείσιμο του θα επιφέρει μεγάλο πλήγμα σε αυτές. Δεν είναι δυνατό αξιόλογοι επιχειρηματίες να σπαταλούν τρεις και τέσσερις ημέρες τον μήνα, ξοδεύοντας τον πολύτιμο χρόνο τους, για να εξυπηρετηθούν από Υποκατάστημα της Alpha Bank στην Λάρισα.

Τόσο ο Δήμος Τυρνάβου όσο και ο Εμπορικός Σύλλογος Τυρνάβου έχουμε δεχθεί πολλές οχλήσεις από τους δημότες μας οι οποίοι εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκεια τους για αυτήν σας την απόφαση.

Τέλος, θεωρούμε ότι το εν λόγω Υποκατάστημα το οποίο είναι ιδιοκτησία της Τραπέζης δεν έχει και τόσο μεγάλο λειτουργικό κόστος για να είναι ασύμφορη η διατήρηση του.

Κατόπιν τούτου, είναι κοινή απαίτηση και των δύο, Δήμου Τυρνάβου και Εμπορικού Συλλόγου να παραμείνει σε λειτουργία.

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου Ο Πρόεδρος
Εμπ. Συλ. Τύρναβου

Γιάννης Κόκουρας Κων/νος Πετμεζάς

Οι Επικεφαλής των Παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου

Ροντούλης Αστέριος

Αμάρι Σάμερ-Αθανάσιος

Τσιόπας Χρήστος

Μάμμος Χρήστος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ