Η ΜΑΡΙΑ ΚΩΣΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ

Δείτε την ανακοίνωση – κάλεσμα της υποψήφιας δημάρχου επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας, για την πολύτιμη στήριξή σας, σε όλο το διάστημα της προεκλογικής περιόδου, στην υποψηφιότητά μου ως βουλευτή του ΚΚΕ στο νομό Λάρισας.

Η απόφασή σας να στηρίξετε και με την ψήφο σας το ΚΚΕ, είχε σαν αποτέλεσμα να ανεβάσει το ποσοστό του κόμματος στο 7,7%, που αποτελεί το μοναδικό ουσιαστικό και αισιόδοξο αποτέλεσμα των εκλογών, μιας και θα είναι αυτό που θα κάνει 100%, γνήσια αντιπολίτευση στο αντιλαϊκό πρόγραμμα της νέας κυβέρνησης.

Όπως λοιπόν πορευτήκαμε στις εθνικές εκλογές, με αυτή την καθαρότητα των θέσεων και απόψεων μας, με αυτή την ανιδιοτέλεια όλων μας, στη διαρκή προσπάθεια βελτίωσης της ζωής του λαού μας, έτσι σας καλούμε και τώρα να πάμε μαζί, στις δημοτικές εκλογές, με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Τεμπών.

Θα είμαι και πάλι επικεφαλής του ψηφοδελτίου, διεκδικώντας με αξιώσεις το τιμόνι του δήμου, μετά από μια τετραετία, διαρκούς και αγωνιστικής παρουσίας μας, τόσο στο ΔΣ του Δήμου Τεμπών, όσο και στους κοινωνικούς αγώνες, αξιοποιώντας τη συσσωρευμένη εμπειρία, εξαιτίας και της συμμετοχής μου στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, στις εθνικές εκλογές.

“Χωρίς εσάς γρανάζι δε γυρνά”, είναι το σύνθημα που λέμε διαρκώς, γιατί είναι αλήθεια αλλά και γιατί η δική μας επιδίωξη είναι να είστε συμμέτοχοι, σε όλα τα κέντρα λήψης αποφάσεων και όχι παθητικοί θεατές και δέκτες πολιτικών, που στρέφονται ενάντια στα λαϊκά συμφέροντα.

Ελάτε να πάμε μαζί στις εκλογές για την ανάδειξη νέας δημοτικής αρχής, που θα νοιάζεται για τον πολίτη και όχι για τα επιχειρηματικά συμφέροντα. Που θα επιστρέφει με τα έργα της και τις δράσεις, μέρος από τη βαρειά φορολογία που πληρώνει ο λαός και όχι το μεγάλο κεφάλαιο και οι τράπεζες, που έχουν φορολογικό άσυλο, στο ίδιο το λαό.

Ελάτε να απαιτήσουμε την προστασία των μικρών αγροτών και των κτηνοτρόφων την προστασία των παραγόμενων αγροτικών- κτηνοτροφικών προϊόντων, ώστε να μην ερημώσει η ύπαιθρος και να μαζευτεί η γη στα χέρια λίγων “επιχειρηματιών”.

Ελάτε να τους κόψουμε την όρεξη, της ασύδοτης διαχείρισης της δημοτικής περιουσίας και της πρόθεσης να ξεπουλήσουν τα πάντα στο βωμό των ορέξεων των πάσης φύσεως επιχειρηματιών.

Ελάτε να απαιτήσουμε δημόσια δωρεάν υγεία, παιδεία, πολιτισμό, αθλητισμό για όλους, προστασία του περιβάλλοντος, σωστή διαχείριση του νερού, με αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων, που χρόνια τώρα “λιμνάζουν”, χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση για τους πολίτες.

Ελάτε να νιώσετε χρήσιμοι, υπεύθυνοι συμμέτοχοι, σε μια προσπάθεια ανάταξης της κοινωνίας, που την έχουν μετατρέψει σε αμέτοχη και παθητική, για να μπορούν με ευκολία να τη διαχειρίζονται.

Ελάτε να προχωρήσουμε μαζί, σε μια ωραία, ανιδιοτελή προσπάθεια, για έναν άλλο κόσμο, χωρίς εκμεταλλευτές και εκμεταλλευόμενους!!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ