OI Κ.Ο. ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ 25ης ΙΟΥΝΙΟΥ

Οι Κομματικές οργανώσεις του Δήμου Τυρνάβου του ΚΚΕ χαιρετίζουν τους φίλους και οπαδούς, όσους συμπορεύτηκαν, τους εκατοντάδες ψηφοφόρους που ενίσχυσαν με την ψήφο τους το ΚΚΕ, όσους έδωσαν μαζί μας και σε αυτές τις εκλογές τη μάχη για την εκλογική άνοδο του ΚΚΕ και στον Δήμο Τυρνάβου αυξάνοντας τις ψήφους από 1285 το 2019 και ποσοστό 9,32% σε 1642 και 13,30% και συμβάλλοντας στην άνοδο του ποσοστού του Κόμματος Πανελλαδικά.

Με τις εκλογές στις 25 Ιούνη ολοκληρώθηκε η διαδικασία διαμόρφωσης νέου συσχετισμού στη Βουλή και νέας κυβέρνησης που ξεκίνησε με τις εκλογές τον Μάη.

Συνολικά, μέσα σε ένα αρνητικό πολιτικό συσχετισμό που συνεχίζει να παραμένει, εκφράζεται μία δυναμική ανόδου της εκλογικής επιρροής του Κόμματος που συνεχίζεται και αποτελεί το θετικό στοιχείο και αυτής της εκλογικής μάχης και του αποτελέσματος. Ξέρουμε ότι όσοι επέλεξαν το ΚΚΕ δεν έκαναν μια “εύκολη επιλογή”, αναμετρήθηκαν με εκβιαστικά διλήμματα, προκαταλήψεις, την κυρίαρχη προπαγάνδα, τις κυβερνητικές αυταπάτες της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, όλων των αστικών κομμάτων.

Με όλους όσους προσέγγισαν το ΚΚΕ όλη αυτή την περίοδο και ανεξάρτητα τι έκαναν σε αυτές τις εκλογές συνεχίζουμε τη συζήτηση, την κοινή δράση γύρω από τα ζητήματα που μπαίνουν στην ημερήσια διάταξη από την επόμενη μέρα, για την ανάπτυξη της λαϊκής πάλης.

Με το “καλημέρα” επιβεβαιώνεται ότι κύρια ατζέντα της κυβέρνησης της ΝΔ, είναι η υλοποίηση των αντιλαϊκών όρων και προαπαιτούμενων του Ταμείου Ανάκαμψης, που σίγουρα δεν οδηγούν “σε καλύτερους μισθούς, υγεία και κράτος” σε όφελος του λαού όπως προειδοποιούσε το ΚΚΕ.

Σε όλα τα μέτωπα, που θα οξύνονται το επόμενο διάστημα, το ΚΚΕ θα είναι γνήσια 100% μαχητική αντιπολίτευση από τη σκοπιά του λαού βάζοντας στο στόχαστρο την πολιτική στήριξης του κεφαλαίου και των κερδών του, που όλες οι άλλες πολιτικές δυνάμεις αποθεώνουν προσφέροντας συναίνεση στην κυβέρνηση. “Όλοι μας” λοιπόν την επόμενη μέρα, ακόμα περισσότεροι και με νέες δυνάμεις στα μέτωπα του αγώνα! Από την άλλη “μόνοι τους” το κεφάλαιο και τα κόμματα του συστήματος, μεγάλα και “μικρά”, παλιά και “νέα” που υπηρετούν την στρατηγική του και τους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς του.

Μόνο το ΚΚΕ μπορεί να είναι ανάχωμα στην ακροδεξιά και τα φασιστικά κατακάθια, που “σπρώχτηκαν” για να μπουν στη βουλή αναλαμβάνοντας αναβαθμισμένους ρόλους χειραγώγησης και τρομοκράτησης του λαού. Αποδεικνύεται ότι ο φασισμός – ναζισμός αντιμετωπίζεται μόνο με την μαζική πάλη του λαού!

Όπως έγινε και στο παρελθόν έτσι και τώρα πρωτοστατούμε στον αγώνα ενάντια στο σάπιο σύστημα που τους γεννά και τους θρέφει.

Στις σημαντικές πολιτικές μάχες του αύριο ξεχωρίζουμε τη μάχη των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών στις 8 Οκτώβρη. Μπορεί να εκφραστεί και σε αυτή τη μάχη μια ενισχυμένη συσπείρωση εργατικών – λαϊκών δυνάμεων που συμπορεύονται με το ΚΚΕ στα ψηφοδέλτια της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στο Δήμο Τυρνάβου με υποψήφιο Δήμαρχο τον ΣΤΕΛΙΟ ΤΣΙΚΡΙΤΣΗ και στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον ΤΑΣΟ ΤΣΙΑΠΛΕ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ