ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Δ.Δ.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ Ν. ΖΕΡΒΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Μια πολλή δημιουργική σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Πηγή έμπνευσης και δημιουργίας και για αυτή τη χρονιά είστε όλοι εσείς! Οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές, οι μαθήτριες και όλοι όσοι υπηρετούν τα σχολεία μας.

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους εσάς τους /τις εκπαιδευτικούς για το πολύπλευρο παιδαγωγικό και εκπαιδευτικό σας έργο καθώς και για την πολύτιμη συνεργασία μας, πάντα προς όφελος των μαθητών, των μαθητριών μας και της εκπαίδευσης.

Επιπλέον, ευχαριστώ όλες και όλους εσάς που συμβάλλατε στην επιτυχή διεξαγωγή των εξετάσεων και στην βαθμολόγηση των γραπτών με υψηλό αίσθημα ευθύνης, αλλά και όσες και όσους στελέχωσαν το Βαθμολογικό Κέντρο Λάρισας, ώστε να ολοκληρωθεί απρόσκοπτα η σημαντική διαδικασία των Πανελλήνιων Εξετάσεων.

Ξεχωριστά θα ήθελα να συγχαρώ όλους εσάς τους μαθητές και μαθήτριές μας για το επίπονο έργο σας στην αναζήτηση της γνώσης και της καλλιέργειας της ψυχής, και ιδιαίτερα εσάς της Γ’ Λυκείου που ολοκληρώσατε τη φοίτησή σας και ξεκινάτε για νέους ορίζοντες.

Σας εύχομαι καλή ξεκούραση και ξένοιαστες διακοπές.

Κρατείστε λίγο καλοκαίρι στην καρδιά σας
& πορευτείτε
με τον ήλιο της ζωής σας πάντα ψηλά!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ