ΜΕ ΤΗ «ΛΑΡΙΣΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!» ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΜΑΜΑΚΟ Ο ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΖΑΚΑΡ

Μια υποψηφιότητα πολλών …ταχυτήτων υποδέχεται η «Λάρισα που μας αξίζει!», καθώς ο νεαρός Αλμπέρτο Ζακάρ, επιχειρηματίας -και οδηγός σε αγώνες drift- τάσσεται στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Λαρισαίων, Θανάση Μαμάκου.

Εκπροσωπώντας τη νεότερη γενιά των Λαρισαίων, ο κ.Ζακάρ δοκιμάζει για πρώτη φορά τις δυνάμεις του στον στίβο των αυτοδιοικητικών εκλογών, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Λάρισα που μας αξίζει!».

Ο Αλμπέρτο Ζακάρ είναι 35 ετών, απόφοιτος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον κλάδο επίπλων, στην οικογενειακή επιχείρηση εμπορίας επίπλων.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με αγώνες πλαγιολίσθησης αυτοκινήτων (drift), συμμετέχοντας και ο ίδιος ως οδηγός. Είναι συνιδρυτής της ομάδας ZFGarage, η οποία ασχολείται με τη μηχανική βελτίωση και προετοιμασία αυτοκινήτων για αγώνες. Παράλληλα, είναι δημιουργός περιεχομένου και βίντεο, διατηρώντας και κανάλι σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης και διαμοιρασμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ