ΧΡ. ΤΣΙΟΠΑΣ: κ. ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ

Ο δημοτικός σύμβουλος της ΣΥΝ Πολιτείας Χρήστος Τσιόπας μετά και το χθεσινό ρεπορτάζ του paidis.com με ανακοίνωσή του καλεί την πρόεδρο της κ. Ι. Ανδρεοπούλου να φροντίσει να λειτουργήσει άμεσα το πολυδύναμο, σημειώνοντας ότι η πρόεδρος θα πρέπει να αγνοήσει τις τακτικές του δημάρχου.

Στην ανακοίνωση – ανοικτή επιστολή προς την πρόεδρο της ΚΕΔΗΤ αναφέρει:

«κ. Ανδρεοπούλου, κατανοώ πλήρως την αγωνία σας λόγω της κατάστασης του Πολυδύναμου, την στιγμή μάλιστα που όλα θα έπρεπε να είναι έτοιμα.

Ήμουν πρόεδρος της ΚΕΔΗΤ για 5 χρόνια. Ποτέ δεν βρέθηκα στη δύσκολη θέση που είστε εσείς τώρα. Και αυτό γιατί όλα τα χρόνια οι υπηρεσίες (με το ενδιαφέρον και την εποπτεία του τότε δημάρχου και με την συνεργασία όλων), φρόντιζαν να είναι όλα έτοιμα την ώρα της έναρξης λειτουργίας του πολυδύναμου.

Τώρα βλέπω, πως ο σημερινός δήμαρχος σας αγνοεί και φαίνεται να αδιαφορεί για την κατάσταση. Είναι όμως μόνο η αδιαφορία του ή έχει κάνει την επιλογή να τα αφήσει όλα για την τελευταία στιγμή ώστε με μια απ’ ευθείας ανάθεση σε «δικό του άνθρωπο» να «φροντίσει για όλα».

Σας προτείνω να αναλάβετε την πρωτοβουλία και μετά την πρόσληψη προσωπικού να προχωρήσετε στις ενέργειες που θα κάνουν το πολυδύναμο λειτουργικό.

Σας προτείνω επίσης να συναντηθούμε και να συζητήσουμε κάποιες καλές πρακτικές που εφαρμόστηκαν στο παρελθόν και που κάνουν το πολυδύναμο τόπο άξιο να τον χρησιμοποιούν οι δημότες

Οι ποιότητα των εγκαταστάσεων, η λειτουργική κατάσταση τους, ο συνεχής έλεγχος της ποιότητας του νερού στις πισίνες και η επάρκεια του προσωπικού, εγγυώνται τις συνθήκες ασφάλειας που θα μαθαίνουν κολύμπι τα παιδιά και θα απολαμβάνουν οι πολίτες.

Τέλος αξίζει να τονιστεί η δυνατότητα που παρέχει το πολυδύναμο να υποστηρίζει παράλληλα αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες».

Τσιόπας Χρήστος δημ συμβ Συνπολιτεια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ