40ΧΡΟΝΗ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕΘ ΤΟΥ Γ.Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ ΣΤΡΕΠΤΟΚΟΚΚΟ

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας μια 40χρονη γυναίκα, η οποία έχει προσβληθεί από στρεπτόκοκκο.

Η γυναίκα μετέβη στο νοσοκομείο χθες με συμπτώματα και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή της στη ΜΕΘ, όπου δίνει μάχη για τη ζωή της με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν ιδιαίτερα κρίσιμο το 24ωρο που διανύουμε.

Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κωνσταντίνα Θεοχαρούλη η κατάσταση της υγείας της 40χρονης σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς χαρακτηρίζεται πάρα πολύ κρίσιμη. Η γυναίκα που μόλις πρόσφατα έφερε στον κόσμο το παιδί της διακομίσθηκε χθες στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με τα συμπτώματα της να έχουν προχωρήσει, ενώ ο οργανισμός της ήταν ιδιαίτερα καταβεβλημένος.

Η 40χρονη εισήχθη αμέσως και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου γιατροί καταβάλουν κάθε προσπάθεια προκειμένου να επανέλθει γυναίκα και να μπορέσει να αποκατασταθεί όσο γίνεται η κατάσταση της υγείας της.

Μάλιστα προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η γυναίκα μεταφέρθηκε χθες την νύχτα μηχάνημα από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας στο Γενικό Νοσοκομείο.

ertnews.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ