ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ «ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!» ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΜΑΜΑΚΟ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΡΟΓΙΩΚΑΣ

Στο δυναμικό της «Λάρισας που μας αξίζει!» εντάσσεται ο Ηρακλής Γερογιώκας, στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Λαρισαίων, Θανάση Μαμάκου, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Να σημειωθεί ότι ο πολυπράγμων Λαρισαίος, ιδιαίτερα γνωστός για τις δημόσιες παρεμβάσεις του, κατέρχεται για πρώτη φορά υποψήφιος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

«Η πόλη χρειάζεται μια επανεκκίνηση, με ειλικρίνεια και διαφάνεια. Είναι χρέος των ενεργών πολιτών της Λάρισας να συνδράμουν τον Θανάση Μαμάκο στο όραμά του για μια πόλη λειτουργική και φιλική σε όλους τους συμπολίτες μας», τονίζει χαρακτηριστικά ο ίδιος, με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Ο Ηρακλής Γερογιώκας είναι ιδιοκτήτης Κέντρου Ξένων Γλωσσών. Αποφοίτησε από το 5ο Γενικό Λύκειο Λάρισας και σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο University of Greenwich. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στις Διεθνείς Σχέσεις και Ευρωπαϊκές Σπουδές καθώς και υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, όπου και εργάζεται ως μέλος ΔΕΠ στο μάθημα «Πολιτική και Ιστορία της Ανατολικής Μεσογείου».

Είναι Συντονιστής της Γραμματείας Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ. Είναι μέλος του Δ.Σ των Εκπαιδευτηρίων Μ.Ν Ράπτου. Είναι υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Λέσχης Εφέδρων Καταδρομέων Λάρισας. Μιλάει Αγγλικά, Ιταλικά, Ρωσικά και Τουρκικά. Είναι παντρεμένος με την καθηγήτρια Αγγλικών Ευλαμπία Μίχη και έχουν τρία παιδιά, τον Βασίλη, τον Νίκο και την Αναστασία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ