ΥΓΙΕΙΝΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ – ΤΣΑΓΕΡΙ «ΒΑΝΙΛΙΑ» ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Το κατάστημα έχει 11 χρόνια δραστηριότητας και 1 χρόνο λειτουργεί σε νέο χώρο

Στη συμβολή των οδών Αγίου Κωνσταντίνου 92 & Βενιζέλου, στον κεντρικό δρόμο του Αμπελώνα, στο ύψος του αγροτικού ιατρείου, λειτουργεί εδώ και 1 χρόνο το υγιεινό παντοπωλείο – τσαγερί «Βανίλια» της Ελένης Δάσσιου η οποία έχει να επιδείξει 11 χρόνων δραστηριότητα στον τομέα της υγιεινής διατροφής και ευεξίας.

Μετά την πρώτη επιτυχημένη παρουσία της στο χώρο με το πρώτο κατάστημα επίσης στο κέντρο της πόλης έκανε το παραπάνω βήμα μεταφέροντας τη δραστηριότητά της σε νέο χώρο στο οποίο έστησε και τραπεζάκια.

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος Ελένη Δάσσιου, με την γνώση και το μεράκι της, σε έναν άνετο χώρο, σας μυεί στην βαθύτερη γνώση και χρήση μιας υγιεινής διατροφής με σκοπό την εξεύρεση λύσεων που θα σας ανεβάσουν, τόσο γευστικά, όσο και σε υγεία, δύναμη, ζωντάνια, σφριγηλότητα, ένα υψηλότερο επίπεδο ζωής.

Καθώς, εξαρχής έχει κατανοήσει την βαθύτερη ανάγκη όλων για μία πιο κοινωνική ζωή, τοποθέτησε στο νέο της κατάστημα τραπεζάκια και καρέκλες που θα σας φιλοξενήσουν, καθώς απολαμβάνετε τα εδέσματα, τα ροφήματα και την όμορφη θέα ενός από τα μεγαλύτερα πάρκα του Αμπελώνα.

Στο κατάστημα θα βρείτε υγιεινά σνακ, ξηρούς καρπούς & αποξηραμένα φρούτα, χύμα συμπληρώματα διατροφής, μπαχαρικά απ΄όλο τον κόσμο, βότανα ελληνικά και ξένα, σοκολάτες και λιχουδιές, εξειδικευμένες τροφές για παθήσεις, σπόρους, ειδικά άλευρα, ζυμαρικά και όσπρια, έλαια βρώσιμα και πρώτες ύλες καλλυντικών, αλείμματα καρπών και πραλίνες χύμα, μέλι, καθώς και όλες τις πρώτες ύλες μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής. Τα δημητριακά πρωινού, η γκρανόλα και οι χειροποίητες μπάρες, υπόσχονται να σας εκπλήξουν! Και φυσικά, βιολογικά προϊόντα.

Ο καφές και το τσάι σε πρώτη θέση για να τα προμηθευτείτε για το σπίτι ή να τα απολαύσετε κάνοντας μία στάση δροσερή το καλοκαίρι, θερμότερη το χειμώνα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως όταν φύγετε από εκεί θα είστε κερδισμένοι, σε εξαιρετικά προϊόντα, προσωπική εξυπηρέτηση, οδηγίες χρήσης, συμβουλές και τις καλύτερες τιμές. Ένα κατάστημα που θα συναντούσατε σε μία ευρωπαϊκή χώρα… στην αυλή σας!

Τηλέφωνο καταστήματος 2492300793

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ