ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥΧΩΝ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ ΑΓΙΑΣ «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ»

Πρόεδρος του συλλόγου ανέλαβε ο Χρ. Σιδερόπουλος

Στις 14 Μαΐου 2023 με πρωτοβουλία οικοπεδούχων του Πολυδενδρίου Αγιάς συγκεντρώθηκαν στο Πολιτιστικό Κέντρο Φιλιππούπολης και αποφασίστηκε να συσταθεί ο παραπάνω Σύλλογος με νέο καταστατικό για να επαπροσδιορίσει στοχευμένες ενέργειες και δράσεις έτσι ώστε ο οικισμός που πλέον αναγνωρίστηκε από την πολιτεία να κάνει πράξη το σχέδιο εφαρμογής.

Ο οικισμός εντάχθηκε στο σχέδιο ΠΕΡΠΟ όπου μπορεί να γίνουν συγκεκριμένες οικοδομικές δράσεις .Η συνολική έκταση του οικισμού είναι 197 στρέμματα και αποτελείται από 800 τεμάχια και 250 περίπου ιδιοκτήτες. Έχουν οριοθετηθεί οι δρόμοι, οι κοινόχρηστοι χώροι και οι ενότητες των τεμαχίων.

Οι οικοπεδούχοι (ιδοκτήτες ή κληρονόμοι) προέρχονται από διάφορες περιοχές, όπως Λάρισα, Αγιά, Ελασσόνα, Κοιλάδα, Νέες Καρυές, Δίλοφο, Νίκαια, Χάλκη, Γιάννουλη, Μάνδρα, Φαλάνη, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Πειραιά.

Ο άμεσος στόχος είναι να ενημερωθούν όσο είναι δυνατόν περισσότεροι οικοπεδούχοι έτσι ώστε να γίνουν οι πράξεις εφαρμογής σύντομα.

Στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν στοχευμένες δράσεις και εκδηλώσεις για την μεταξύ μας γνωριμία και την εύρεση οικονομικών πόρων για την πραγματοποίηση των στόχων του συλλόγου.

Στις εκλογές που έγιναν στις 18/6/2023 εκλέχθηκε νέο Δ.Σ. αποτελούμενο από τους:

• Πρόεδρο: Σιδερόπουλο Χρήστο

• Αντιπρόεδρο: Γκιόκα Αγγελική

• Γραμματέας: Παπακωνσταντίνου- Μοσχίδου Λεμονιά

• Ταμίας: Κωσταρέλο Βασίλειο

• Τακτικό Μέλος: Νούλα Νικόλαο

• Αναπλ/κά Μέλη: Μποχώρη Πασχάλη και Παπαμιχαήλ Δημήτρη

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ