ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023» ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΠΙΑΣ

«Το απόγευμα του Σαββάτου, 8/7/2023 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κουτσουπιάς παρουσίασε το σύμβολό του (σημαία) συγκεντρώνοντας πλήθος επισκεπτών και φίλων του σε μια εορταστική ατμόσφαιρα στην πανέμορφη πλατεία του οικισμού. Ακολούθησε μπουφές πλούσιων εδεσμάτων προσφορά των κυριών μελών του συλλόγου».

Με τη συγκεκριμένη εκδήλωση ξεκίνησε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του συλλόγου που θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Το πρόγραμμα

Το υπόλοιπο πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο, 15/7/2023, ώρα 19:30μ.μ.: Καλωσορίζουμε το καλοκαίρι με ζωγραφιές και χειροτεχνίες στην πλατεία της Κουτσουπιάς.

Πέμπτη, 20/7/2023, ώρα 19:30μμ.: «Με τη φώκια βοηθό ψάχνουμε το θησαυρό». Παραμυθοαφήγηση από την κ. Ποιμενίδου Ευδοκία, εκπ/κό & συγγραφέα.(Συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπ/κών Ν. Λάρισας ΠΟ.Κ.Ε.Λ). Τόπος: Πλατεία Κουτσουπιάς.

Σάββατο, 29/7/2023, ώρα 21:00μ.μ.: Παρατηρώντας τον έναστρο ουρανό με τηλεσκόπιο.(Συνεργασία με την Εταιρεία Αστρονομίας & Διαστήματος με έδρα τον Βόλο). Τόπος: Πλατεία Κουτσουπιάς.

Πέμπτη, 10/8/2023, ώρα 19:30μ.μ.: “Θεατρικό παιχνίδι: μια χούφτα χρώματα και δυο σακιά παιχνιδοτράγουδα” με την κ. Ελένη-Ελεονώρα Τσιαντούλα, θεατρολόγο εκπ/κό & συγγραφέα.(Συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπ/κών Ν. Λάρισας ΠΟ.Κ.Ε.Λ). Τόπος: Πλατεία Κουτσουπιάς.

Πέμπτη, 17/8/2023, ώρα 21:00μ.μ : Προβολή ταινιών μικρού μήκους σε συνεργασία με το Διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου Λάρισας Artfools. Παρουσίαση από τον κ. Αργύρη Γιουρούκη, εκπ/κό, συγγραφέα και πρόεδρο του ΠΟ.Κ.Ε.Λ.(Συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπ/κών Ν. Λάρισας ΠΟ.Κ.Ε.Λ). Τόπος: Πλατεία Κουτσουπιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ