Β. ΚΟΚΚΑΛΗΣ: «ΤΣΟΥΝΑΜΙ» ΛΟΥΚΕΤΩΝ ΣΤΑ ΕΛΤΑ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ 280 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥΣ

«Αντίστροφα μετράει ο χρόνος διάσωσης για τα ΕΛΤΑ μετά την αναποτελεσματική εξάντληση των 280 εκ. ευρώ που δόθηκαν για τη διάσωση τους το 2020» τονίζει σε δήλωσή του ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Βασίλης Κόκκαλης.

Αναλυτικά η δήλωσή του: ««Ακόμη ένα πλήγμα για την Περιφέρεια αποτελούν οι αποφάσεις για την αναστολή συναλλακτικής δραστηριότητας σε πλήθος καταστημάτων των ΕΛΤΑ.

Το επικείμενο «τσουνάμι» λουκέτων στα ΕΛΤΑ, καταδεικνύει ότι η Κυβέρνηση για άλλη μια φορά, με την αλαζονική της συμπεριφορά και κατασπαταλώντας προκλητικά σημαντικούς οικονομικούς πόρους, συνεχίζει να οδηγεί την Ελληνική Περιφέρεια στην απομόνωση.

Η Κυβέρνηση χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με τις τοπικές αρχές της Περιφέρειας, αγνοώντας και αδιαφορώντας για τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, εξάντλησε αναποτελεσματικά τη χρηματοδότηση για τη διάσωση των ΕΛΤΑ, καταδικάζοντας σε παταγώδη αποτυχία το σχέδιο αναδιάρθρωσης τους.

Τα 280 εκ. ευρώ που δόθηκαν στα ΕΛΤΑ για τη διάσωση τους το 2020 από χρήματα των Ελλήνων πολιτών, όχι μόνο δεν έφεραν αποτελέσματα, αλλά έχουν  πλέον εξανεμισθεί, ενώ ο χρόνος διάσωσης των ΕΛΤΑ έχει σχεδόν εξαντληθεί.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ