ΣΑΜΕΡ ΑΜΑΡΙ: ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΤΗ ΡΟΔΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ

Δείτε τί απαντά ο επικεφαλής της «Πόλης που Θέλουμε» στον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑ Τυρνάβου

Διαβάζοντας την απάντηση που έστειλε ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Τυρνάβου κ. Απόστολος Σακελλάρης για την κακοτεχνία στην πεζογέφυρα της Ροδιάς, εκ πρώτης όψεως χαιρόμαστε που επιτέλους βρέθηκε ο «πατέρας» του έργου τον οποίο ψάχναμε εδώ και καιρό χωρίς να μπορούμε να πάρουμε κάποια απάντηση από το δήμο και κατ’ επέκταση από το δήμαρχο και πρόεδρο της ΔΕΥΑΤ.

Λυπούμαστε όμως ειλικρινά που μία επιχείρηση που έχει να αντιμετωπίσει τόσα οικονομικά προβλήματα εξαιτίας των μεγάλων αυξήσεων στο ηλεκτρικό ρεύμα αναγκάστηκε να κάνει και να ξανακάνει παρεμβάσεις στη συγκεκριμένη κακοτεχνία.

Και πιο συγκεκριμένα στο συγκεκριμένο έργο αρχικά τοποθετήθηκαν σκαλοπάτια που ήταν αδύνατο να τα ανέβουν πεζοί και ειδικά ηλικιωμένοι. Αφού διαπιστώθηκε ότι τα σκαλοπάτια δεν ήταν λειτουργικά, αποφασίστηκε ποιος ξέρει από ποιόν, αντί για σκαλοπάτια να γίνει ράμπα η οποία όμως όπως εύκολα διαπιστώνει κανείς έχει μεγάλη κλίση και μάλιστα στο σβήσιμό της φτάνει ακόμη και σε εισόδους σπιτιών.

Μάλιστα για να παγιωθεί η κακοτεχνία σήμερα επιλέχθηκε να σκεπαστεί η ράμπα με σκυρόδεμα.

Αλήθεια μπορεί ο κ. Αντιπρόεδρος που επικαλούμενος την επιχείρηση μας παροτρύνει να μην την εντάσσουμε σε προεκλογικά παιχνίδια, κάτι που δεν κάναμε ποτέ, ούτε πρόκειται να κάνουμε, πόσο κόστισε στην ΔΕΥΑΤ όλο αυτό το ράβε – ξήλωνε και να μας υποδείξει τον μηχανικό που σχεδίασε το έργο ώστε να αναζητήσουμε από εκείνον εξηγήσεις για τον σχεδιασμό αυτής της πεζογέφυρας, που περισσότερο θυμίζει τσουλήθρα;

Ας επισκεφθεί ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ τους κατοίκους της Ροδιάς για να τους πείσει ότι δεν πρόκειται για κακοτεχνία, γιατί οι οχλήσεις που δεχθήκαμε εμείς αποδεικνύουν το αντίθετο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ