ΣΕ ΠΕΛΑΓΗ ΕΥΤΥΧΙΑΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΛΙΑΝΑΣ

Ορκους αιώνιας πίστης αντάλλαξαν η Λιάνα Κέλλα κόρη του βουλευτή Λάρισας της ΝΔ και ο Δημήτρης Σιούφας γιός του πρώην βουλευτή της ΝΔ Παύλου Σιούφα.

Το μυστήριο τελέστηκε στην εκκλησία Γενέσιον της Θεοτόκου στο κτήμα “Κορωπίας Γη” και χοροστάτησαν οι μητροπολίτες Λάρισας και Τυρνάβου Ιερώνυμος, Ελασσώνος Χαρίτωνας ενώ ήταν παρόντες ο πρώην πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Λάρισας π. Αχ. Τσούτσουρας και ο ιερέας της εκκλησίας του Αγ. Νικολάου Λάρισας π. Βαρθολομαίος.

Το ζεύγος των νεονύμφων στην πιο χαρούμενη στιγμή της ζωής του είχε στο πλευρό του και δέχθηκε τις πιο θερμές ευχές από συγγενείς, φίλους αλλά και πλήθος στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

Παρόντες μεταξύ άλλων ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, οι υπουργοί Άδωνις Γεωργιάδης και Νίκη Κεραμέως, οι υφυπουργοί Νίκος Χαρδαλιάς, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Δόμνα Μιχαηλίδου, Ζέττα Μακρή, βουλευτές αλλά και ο αρχηγός του ΓEΣ αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, ο αρχηγός του ΓΕΑ αντιπτέραρχος Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο αρχηγός ΓΑΔΑ Αστέριος Μαντζιώκας κ.α.

Μετά το πέρας του μυστηρίου ακολούθησε δεξίωση στον πανέμορφο χώρο του κτήματος στο Κορωπί.

Πολλές ευχές στο ζευγάρι των νεονύμφων, από όλους εμάς στο paidis.com και στον Λαρισαίο βουλευτή που πλέει σε πελάγη ευτυχίας ευχόμαστε να γίνει γρήγορα παππούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ