ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

ΓΡΑΦΕΙ Ο Νίκος Γεωργάκης

Στο κόμμα θα δώσουν τα χρήματα της αποζημίωσης οι σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης!!! και όπως ήταν φυσικό δεν άρεσε στους «σοφούς της πλατείας» η δήλωση του κ. Χατζηκράχτη ότι οι 4 δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης θα πάρουν τα χρήματα της αποζημίωσης λόγω συμμετοχής τους στα δημοτικά συμβούλια και θα τα δώσουν στο κόμμα, το ΚΚΕ.

Αυτό ειπώθηκε προχθές στο δημοτικό συμβούλιο όταν ο κ. Τσιόπας πρότεινε να μην δεχτούν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι την αποζημίωση και να την παραχωρήσουν σε δομές που εξυπηρετούν πολίτες που έχουν ανάγκη. Όπως για παράδειγμα στον σύλλογο ΕΛΠΙΣ. Τα χρήματα είναι αρκετά και συνολικά ξεπερνούν τα 800 ευρώ το μήνα, ποσό που θα αποτελούσε μεγάλη βοήθεια για αυτούς στους οποίους θα δίνονταν.

Επίσης αρνητικά ήταν τα σχόλια και για τους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους των παρατάξεων Κόκουρα και Αμάρι οι οποίοι δήλωσαν ότι αποδέχονται το ύψος της αποζημίωσης με την διαφορά πως αυτοί θα πάρουν τα χρήματα για την πάρτη τους.

Παλιός αυτοδιοικητικός επεσήμανε ότι στο δήμο Τυρνάβου κανένας δημοτικός σύμβουλος δεν πήρε ποτέ αποζημίωση. Ούτε που το συζητούσαν. Ίσως να ήταν και ντροπή.

Τώρα όμως με την αλλοτριωμένη κοινωνική συνείδηση όλα είναι αποδεκτά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ