Η ΑΕΛ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΝΤΩΝΙΑ

Ανακοίνωση της ΠΑΕ με αφορμή τη συμπλήρωση 13 χρόνων από το θάνατό του

«Πριν 13 χρόνια σαν σήμερα (23 Ιουλίου 2010) έφυγε από τη ζωή ο εμβληματικός πρόεδρος της ΑΕΛ, Στέλιος Καντώνιας. Ένας σπουδαίος άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με την μεγαλύτερη επιτυχία της ΑΕΛ, καθώς ήταν πρόεδρος της «χρυσής» ομάδας, που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδος το 1988.

Υπήρξε εξέχουσα μορφή του Λαρισινού αθλητισμού, με τεράστια προσφορά στην ΑΕΛ, το κοινωνικό σύνολο και όχι μόνο. Αγαπούσε τη Λάρισα και το έδειχνε καθημερινά με τις πράξεις του. Ο Πρωταθλητής Πρόεδρος άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στο πέρασμα των χρόνων και είναι δεδομένο πως θα αποτελεί παράδειγμα και για τις επόμενες γενιές της Θεσσαλικής πρωτεύουσας, που αγαπούν και το δείχνουν, με κάθε τρόπο την «Βασίλισσα».

Σήμερα, 13 χρόνια μετά, σύσσωμη η οικογένεια της ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο πρόεδρος κ. Αχιλλέας Νταβέλης και η οικογένειά του, αλλά και όλος ο οργανισμός της ομάδας, θυμούνται την μεγάλη προσφορά του Στέλιου Καντώνια. Υπενθυμίζουν την προσφορά του, ως ένας άνθρωπος που δεν θα ξεχαστεί ποτέ, αφού τα επιτεύγματά του ήταν κάτι παραπάνω από σπουδαία. Ο κόσμος της Λάρισας τον έχει κατατάξει στην ιστορία της πόλης, που έχει γραφτεί με «χρυσά» γράμματα και το κεφάλαιο αυτό της ένδοξης ιστορίας δεν θα κλείσει ποτέ, όσα χρόνια και να περάσουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ