ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ 880 €

Δραματικές εικόνες εκτυλίσσονται έξω από οικία στα Άνω Πατήσια με γυναίκα να απειλεί πως θα πέσει στο κενό διότι το σπίτι της βγαίνει σήμερα σε πλειστηριασμό.

Στο σημείο κλήθηκε και η Πυροσβεστική με τρία οχήματα και 9 πυροσβέστες να παραμένουν στο σημείο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, έχει φτάσει και διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ.

Νωρίτερα, το OPEN μετέδωσε εικόνες από το σημείο, όπου έχουν συγκεντρωθεί άνθρωποι για να αποτρέψουν να βγει η οικία σε πλειστηριασμό ενώ από το πρωί υπάρχουν δυνάμεις των ΜΑΤ στο σημείο

Ανάμεσα σε όσους πήγαν να στηρίξουν την οικογένεια είναι και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος και στελέχη του ΚΚΕ.

Οπως καταγγέλλεται, οι αστυνομικοί έσπασαν την κλειδαριά και διέλυσαν την πόρτα με τροχό, ενώ η μητέρα της οικογένειας σε εμφανή ένταση απείλησε να αυτοκτονήσει πέφτοντας στο κενό.

Προηγούμενη απόπειρα έξωσης από την αστυνομία και τον δικαστικό επιμελητή είχε αποτραπεί τον Ιανουάριο, χάρη σε κινητοποίηση, με αίτημα να κηρυχτεί άκυρος ο πλειστηριασμός.

Η οικία της κ. Δήμητρας Κλαδή είχε εκπλειστηριαστεί ηλεκτρονικά για οφειλή κοινοχρήστων μόλις 881,42 ευρώ και αγοράστηκε στην τιμή των 71.000 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ