ΜΕ ΤΗ «ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ» Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ε.Α ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ «ΘΕΣΣΑΛΑΡΧΗΣ» ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ

Στο πλευρό του δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη, ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου, τίθεται, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Συμπαράταξη Λαρισαίων», ο Αντιστράτηγος ε.α της Ελληνικής Αστυνομίας, και πρώην Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής περιφέρειας Θεσσαλίας Βασίλης Καραπιπέρης.

Με λαμπρή σταδιοδρομία, επί 35 συναπτά έτη, στην Αστυνομία, ο Βασίλης Καραπιπέρης έρχεται να προσφέρει στην τοπική κοινωνία με την ενασχόλησή του στην Αυτοδιοίκηση. Ο κ. Καραπιπέρης, στην μακρά του υπηρεσιακή σταδιοδρομία, πιστός σε δημοκρατικές αρχές και αξίες, υπηρέτησε σε πολλές μάχιμες υπηρεσίες του σώματος την εκτίμηση και τον σεβασμό του συνόλου των συναδέλφων του.

Υπηρετώντας ως Αξιωματικός στη Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας και πριν φτάσει στις ανώτατες θέσεις της ιεραρχίας, είχε αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στην εκπαίδευση του αστυνομικού προσωπικού και στη συγκρότηση και εκπαίδευση των ειδικών ομάδων της Αστυνομίας τόσο στην περιφέρεια Θεσσαλίας όσο και στην υπόλοιπη χώρα.

Υπηρέτησε το Αστυνομικό σώμα και την κοινωνία και κυρίως τους πιο ευάλωτους και αδύναμους συμπολίτες, με απαράμιλλη ευσυνειδησία έχοντας πάντοτε ως αρχή την ισονομία με την εφαρμογή των νόμων του κράτους δικαίου στη χώρα μας, κατακτώντας με τον τρόπο αυτό την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Ο Βασίλης Καραπιπέρης είναι παντρεμένος με την Βάια Πλιάκα με την οποία έχουν αποκτήσει δυο παιδιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ