Ο ΣΑΜΕΡ ΑΜΑΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ

Η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για τους υποψηφίους των Πανελληνίων εξετάσεων, έρχεται να επιβραβεύσει την μακροχρόνια και συστηματική προσπάθεια όλων εκείνων που εργάσθηκαν σθεναρά καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, και να ανταμείψει τους κόπους και τα όνειρα εκείνων που έδρασαν με δύναμη, καρτερικότητα και επιμονή στη βάση ενός στόχου.

Οι μελλοντικοί φοιτητές οφείλουν να έχουν υπόψη ότι, όλο αυτό είναι η αρχή ενός νέου πολλά υποσχόμενου ταξιδιού στη ζωή τους, η πρώτη από τις πολλές επιτυχίες που θα ακολουθήσουν στο συναρπαστικό ταξίδι της ζωής.

Παράλληλα, θα πρέπει να μην επαναπαύονται και να μη το βάζουν κάτω, αλλά πάντοτε να έχουν υψηλούς στόχους, κίνητρα και φιλοδοξίες που θα νοηματοδοτούν τη ζωή τους. Ακόμα και εκείνοι που δεν τα κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή της προτίμησής τους, να είναι σίγουροι ότι, δε κρίνεται η πορεία και η τροχιά που θα λάβει η ζωή τους στο μέλλον από μία και μόνο συγκυρία, καθώς και από την έκβαση ενός μοναδικού γεγονότος, αντίθετα, είναι η αρχή μιας νέας κατεύθυνσης γεμάτης από τη δυναμική της εξέλιξης, αλλά και της δυνατότητας να διαμορφώσουν εκείνοι τους χάρτες της διαδρομής τους.

Συνεπώς, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια πρωτίστως στους μαθητές των σχολείων μας, αλλά και στις οικογένειές τους καθώς και στους εκπαιδευτικούς που ήταν οι στυλοβάτες και οι αρωγοί της όλης προσπάθειας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ