ΜΕ ΑΙΧΜΕΣ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ Θ. ΔΑΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗ «ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ»

Τάραξε τα νερά στη χθεσινή συνεδρίαση του δ.σ. του δήμου Λαρισαίων ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής και μέλος Δημοτικών Επιτροπών (Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής), Θωμάς Δαούλας, όταν ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη Συμπαράταξη Λαρισαίων και παραμένει ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com ο κ. Δαούλας αναμένεται να παραιτηθεί σήμερα ή το αργότερο τη Δευτέρα από τις θέσεις ευθύνης που διατηρεί στο δήμο ανακοινώνοντας παράλληλα και τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την παραίτηση.

Πάντως επειδή το θέμα δεν ήλθε σαν κεραυνός εν αιθρία στους κόλπους της παράταξης, η κίνηση αυτή του κ. Δαούλα πηγάζει από το γεγονός ότι εδώ και καιρό πίστευε ότι η Συμπαράταξη έχασε τα χαρακτηριστικά της συλλογικότητας που είχε όταν ξεκίνησε και έχει μετατραπεί σε παράταξη ενός ανδρός, με ότι μπορεί αυτό να συνεπάγεται, αφού συνεργάτες του σημείωναν ότι αυτή η μετάλλαξη της παράταξης έχει οδηγήσει στη δημιουργία μίας κλίκας που κινείται χωρίς να λογοδοτεί σε κανέναν.

Μάλιστα αυτά τα άτομα που βρίσκονται κοντά στον γνωστό συνδικαλιστή σημείωναν ότι πλέον επιβεβαιώνονται φόβοι για απορρόφηση της παράταξης «Λαρισαίων Πόλις» από το νέο σχήμα της Συμπαράταξης, χάνοντας έτσι την αυτοτέλειά της και τη δυνατότητα να παρέμβει, προβάλλοντας θέσεις που είχε χαράξει και προωθήσει πριν τη συνεργασία.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ